Zwemschool

Zwemlessen worden georganiseerd per trimester:

  • september - december (kerstvakantie)
  • januari - maart/april (paasvakantie) 
  • april - juni (zomervakantie)

De deelnemers die reeds les volgen, krijgen telkens eerst de kans om opnieuw in te schrijven. Nadien worden alle vrije plaatsen open gesteld voor nieuwe deelnemers. 

Reeksen september - december

  • periode: maandag 9 september 2024 t.e.m. zaterdag 21 december 2024
  • geen les tijdens schoolvakanties en op feestdagen (uitgezonderd maandag 28 oktober is het wel les in plaats van maandag 11 november)

Inschrijven

Gezien de uitgebreide wachtlijsten en de beperkte capaciteit van de zwemschool, is er voorlopig geen nieuw specifiek inschrijfmoment voorzien voor de lessen van de zwemschool.

Je kan je kind wel opgeven voor de wachtlijst via de webshop https://webshopbeersesport.recreatex.be of aan de balie van het sportcentrum.

Testmoment

Kinderen die inschrijven voor het zwemtraject, recreatief zwemclubje of g-zwemles worden verwacht op het testmoment. De juiste datum en het juiste uur worden zo snel mogelijk opgegeven. 

Het testmoment is het eerste contactmoment en is dan ook heel belangrijk. Wij vragen dan ook uitdrukkelijk om voor dit moment je tijd te nemen, enthousiast te zijn en alle oefeningen zelf mee uit te voeren. Dat zal je kind motiveren om het beste van zichzelf te geven en zijn/haar kunnen te demonstreren.

Startpakket

Bij aanvang van het zwemtraject koop je als deelnemer √©√©nmalig het startpakket aan van 50 euro.  Dit pakket bevat alle praktische zaken voor een vlot en fijn verloop van de zwemlessen.  In het startpakket is het EasySwim zwemvestje inbegrepen dat gebruikt wordt voor alle lessen.