WE ARE OPEN: bouw jij mee aan het sportpark van de toekomst?

‘We Are Open’ is een participatieproject opgezet door onze dienst sport in samenwerking met 4 laatstejaarsstudenten sport- en cultuurmanagement van Thomas More. Hun doel? De sportcluster in Beerse omvormen tot het sportpark van de toekomst! En daarvoor rekenen ze ook op jouw inbreng.

Want of je nu een sportliefhebber bent of juist niet, het uitgangspunt is de huidige sportcluster toegankelijk te maken voor élke burger en evolueren naar een sportpark met een ruim aanbod aan faciliteiten voor individuele sporters, sportclubs maar ook voor niet-sporters. Kortom: een beweeg- en beleefpark voor iedereen. Ook niet-sportgerelateerde facetten zoals rust- en ontmoetingsplekjes, speel- en recreatieve elementen, groenvoorziening, mobiliteit en veiligheid, enz… komen daarbij aan bod.

Hoe ziet jouw ideale sportpark er binnen een aantal jaar uit?

Laat je ideeën de vrije loop en neem deel aan het participatietraject ‘We Are Open’. Om jouw wensen en behoeften deftig in kaart te brengen, vul je de enquête in. Alleen zo kunnen we werk maken van een sportbelevingspark waar iedereen zich thuis voelt. 

Vul de enquête in en win!

Werk jij ook mee aan deze bevraging? Dan maak je onze sportsite in de Rerum Novarumlaan mee klaar voor de toekomst! Je maakt zo bovendien kans op 1 van de 3 prijzenpakketten met o.a. een sporthanddoek, drinkbus, zwemabonnement, squashbeurt, … die we onder alle deelnemers verloten.

Je vindt de enquête op bit.ly/WeAreOpen_2340

We nemen de resultaten van de enquête ook mee als basis voor de verdere uitbouw van onze sportsite in Vlimmeren.

Bedankt alvast voor je medewerking.

Meer info of vragen? Stuur een mail naar weareopen@beerse.be

Gepubliceerd op donderdag 11 mei 2023 om 07:55