Vraag een gratis probeerabonnement aan van De Lijn voor jouw kind

Start je kind na de zomervakantie in het eerste middelbaar? Vraag dan een gratis probeerabonnement van De Lijn aan. Met een gratis probeerabonnement kan je zoon of dochter de hele maand september op bus en tram stappen. Overal en altijd. Op schooldagen én tijdens het weekend. 

Praktisch 

  • Is je kind geboren in 2011? Registreer je vóór 17 augustus 2023 met het rijksregisternummer van je kind op delijn.be/probeeractie. In augustus ontvang je dan het probeerabonnement per post.
  • Is je kind niet geboren in 2011, maar start hij/zij ook in het eerste middelbaar? Dan geldt dezelfde procedure als hierboven. Vul op delijn.be/probeeractie het aanvraagformulier in en laad het nodige attest op.

Het meest populaire jongerenabonnement voor bus of tram is de Buzzy Pass. Wist je dat een jaarabonnement voor kinderen van 6 tot 11 jaar slechts €56 kost? Van zodra je 12 bent (tot de leeftijd van 24 jaar), betaal je voor dezelfde formule €215 (+ €5 administratiekosten). Alle info vind je op delijn.be/nl/content/vervoerbewijzen/abonnementen/buzzy-pazz/ 

Vragen over deze actie?

Check delijn.be/probeeractie of bel naar 070 220 200 (0,30 euro/min) 

Gepubliceerd op woensdag 24 mei 2023 om 17:01