Vakantiewerking Beerse strapt de zomer door

De vakantiewerkingen van Sport Beerse , Vaart Beerse (Berenbende) en Kinderopvang Beerse zetten voor de zomer van 2024 in op trage mobiliteit. Onder het motto ‘BEERSE STRAPT’ wordt er in de verschillende opvanginitiatieven gewerkt rond strappen.

Gaat je zoon of dochter naar een sportkamp, Berenbendeactiviteit of de kinderopvang en gebruikt hij/zij daarvoor de fiets, step of gaat te voet? Dan kan hij/zij sparen voor superleuke gadgets! Bij de eerste keer krijg je een spaarkaart waarop je stempels kunt verzamelen. Je kan je kaart inruilen bij een van de drie diensten. Superstrappers die deze zomer 25 keer strappen, mogen kiezen uit één van de superprijzen zoals een voucher van Sport Beerse of een jaarabonnement van de fietsbieb. Zeker de moeite waard, toch?

Onthoud vooral dat donderdag telkens de vaste strapdag wordt tijdens de zomervakantie. Die dag kom je dus met de fiets, step, skates of te voet naar de vakantiewerking. De Rerum Novarumlaan wordt daarvoor tussen 9 en 16 uur autoluw gemaakt van net voorbij de parking tot 10 meter voorbij de hoofdingang. De 2 parkings blijven bereikbaar.

Kinderen uit Beerse die in augustus op sportkamp gaan in Vlimmeren kunnen onder begeleiding naar De Pegger fietsen om 8.30 uur en 's avonds om 16 uur ook weer samen terugkomen.

Op donderdag 29 augustus sluiten de 3 diensten samen de strapzomer af met een evenement. Worden alle opdrachten goed uitgevoerd, dan roepen we Beerse uit tot SUPERSTRAPGEMEENTE van 2024!

Gepubliceerd op donderdag 4 jul 2024 om 09:01