Naar inhoud

A. Onze dienstverlening

Na de beslissing van de federale overheid om zware maatregelen te treffen, neemt ook het lokaal bestuur van Beerse waar nodig striktere maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

Up-to-date informatie en een overzicht van veelgestelde vragen zijn beschikbaar op https://www.info-coronavirus.be/nl/.  Je kan ook steeds met vragen terecht op het nummer 0800 14 689.

 

Welke diensten sluiten?

Om onze burgers & medewerkers te beschermen en het risico op mogelijke verspreiding van het virus te verkleinen, neemt het lokaal bestuur maatregelen voor de dienstverlening.

  • Het gemeentehuis, Sociaal Huis, GC ’t Heilaar en de Loods sluiten de deuren voor vrije inloop. Je kan de diensten telefonisch en per mail bereiken. Voor de juiste contactgegevens kan je hier terecht. Je kan heel wat documenten en attesten digitaal aanvragen via www.beerse.be/e-loket. Nog een tip: probeer zoveel mogelijk met bancontact te betalen.
  • De bibliotheek sluit de deuren voor vrije inloop. Materialen kunnen enkel nog via reservatie worden ontleend. Voor de juiste werking, kijk hier. Materialen kunnen doorlopend worden ingeleverd via de boekenschuif. De bib blijft bereikbaar per telefoon en mail.
  • Het sportcentrum gesloten voor vrije inloop, maar blijft telefonisch en per mail bereikbaar.

    ik wil een dienst bellen of een afspraak maken

Achter de schermen werkt het lokaal bestuur aan een heropstart van alle diensten. Hoe dat zal gebeuren, wordt nog uitgewerkt en tijdig gecommuniceerd.

Overzicht