Naar inhoud

Bedrijvige opendeurdag - zondag 29 maart 2015

Op zondag 29 maart zwiert de gemeente Beerse de deuren open van zijn nieuwe gemeentelijke magazijnen de Loods in de Dennenlaan en dat tussen 11 en 18 uur.
Maar er is meer, ook 10 bedrijven uit de gemeente houden die dag een opendeurdag!

> Opendeurdag de Loods
De gemeente Beerse toont met trots de nieuwe thuishaven van de grootste gemeentelijke dienst, de dienst openbare werken. Tussen 11 en 18 ben je welkom voor een verkenning door het nieuwe gebouw. Tussen 13 en 16 uur staan er ook demonstraties (o.a. van de hoogtewerker, de veegwagen, enzovoort) en leuke animaties op het programma.
'Seeftie Feurst' (veiligheid) is die dag hét thema én toneelvereniging Het Stadstheater geeft in de namiddag een heel leuke invulling aan dat thema! Ook de kinderen zullen zich zeker amuseren. Er zijn springkastelen, ze kunnen deelnemen aan een kruiwagenparcours en de eerste 100 kinderen die met de fiets komen, krijgen een zak vol verrassingen!

In ruil voor de kleurplaat (verspreid via de scholen in Beerse) krijgen de kinderen ook twee leuke gadgets in het thema 'Seeftie Feurst' waarmee ze meteen aan de slag zullen kunnen, onder begeleiding van de toneelvereniging! Een bezoekje aan de nieuwe thuishaven van de dienst openbare werken loont dus zeker de moeite… .

Omdat we als gemeentebestuur geloven in het belang en de sterkte van goed ondernemerschap in Beerse deden we een tijd geleden een warme oproep aan alle bedrijven van Beerse om die dag óók een opendeurdag te houden. Tien bedrijven zijn op dat aanbod ingegaan en zo wordt zondag 29 maart dus een echte bedrijvige opendeurdag in Beerse

Dit is het aanbod van de 10 deelnemende bedrijven.

Beerse Noord
 
> Den Dam nv – Polendam 1
Den Dam nv opent haar toonzaal om je de laatste nieuwigheden te tonen op gebied van vloer- en wandtegels. Wist je trouwens dat je er ook terecht kan voor parket en terrastegels en dat zij ook actief zijn in het particuliere circuit? Ben je dus aan het (ver)bouwen? Kom dan zeker een kijkje nemen tussen 10 en 17.30 uur! Je krijgt een gratis offerte als je je (ver)bouwplannen meebrengt!

> Adams Polendam nv – Polendam 13
Adams Polendam nv is als bedrijf actief in de recyclage –en bouwsector en biedt een breed gamma van diensten en producten zoals het plaatsen van containers, leveren van funderingsmaterialen en beton, breek- en zeefwerken, kraanwerken, recyclage van allerhande afvalstromen enzovoort. Adam Polendam nv toont je tijdens de opendeurdag alle facetten waarin ze actief zijn en dat voor zowel particulieren als voor bedrijven!
 
> Plantrent – Polendam 36/1
- Kom de lente ontdekken op Lazy Sunday.
- Ontdek hoe Plantrent jouw werkomgeving aangenaam en gezond kan inrichten.
- Maak kennis met de 'pop-up' bloemenwinkel.

Beerse Zuid

> Joris Ijs & B'Nice – Rouwbergskens 4
Leer het winkeltje van Joris Ijs & B'Nice kennen, proef het ruim assortiment aan ijssoorten én geniet van een heerlijk ijsje! Open tussen 9 en 18 uur.

> Loda – Biezenstraat 21 
Bleekwater, gedemineraliseerd water, sodakristallen, sodareiniger, … . Je kent ze vast en zeker wel. Maar wist je ook dat ze sinds kort in Beerse worden gemaakt?  Bij Loda, specialist in onderhoudsproducten! Kom een kijkje nemen in hun nieuw bedrijfsgebouw en ontdek van heel dichtbij hoe bleekwater en gedemineraliseerd water gemaakt worden. De productie is in werking tussen 11 en 17 uur.

> Can Solutions – Ambachtstraat 7
Can Solutions is groot- en kleinhandel in trekhaken, fietsdragers en accessoires. Je ziet die dag installatievoorbeelden en je hebt ook een demonstratie van fietsdragers te goed!

> Van Echelpoel bvba – Ambachtstraat 9
Van Echelpoel toont je graag de drie aspecten van hun bedrijf: horecabeleving, huis-aan-huisverkoop en feestservice. Je wordt er ook verwend met een hapje en drankje!

> Vossal Aluminiumwerken – Ambachtstraat 19
Vossal is producent van aluminium ramen, deuren en profielconstructies. Zij tonen je graag hun toonzaal, de burelen en het productieatelier. Je krijgt er informatie over de werking, van de productie tot de plaatsing van ramen en deuren!

> Verloy Metaalwerken bvb – Beemdenstraat 29
Wist je dat je met water allerlei soorten materialen kan snijden? Kom het met je eigen ogen zien! Wist je trouwens ook dat Verloy Metaalwerken heeft meegewerkt aan dé Solarwagen? Het schaalmodel van de wagen waaraan Verloy Metaalwerken werkte is tijdens de opendeurdag aanwezig en ook de échte zonnewagen van team 4 (de vorige solarwagen dus, er is momenteel een nieuwe in opbouw) staat nu zondag in Beerse! Bovendien is ook het Solarteam aanwezig om een antwoord te geven op al je vragen.

> Eddy De Prins bvba – Industrieweg 11
Eddy de Prins bvba is producent van houten ramen, deuren, trappen en parket. De showroom is open en ook de werkplaatsen zijn in werking. De cnc (beter gekend als 'de freesmachine') toont je hoe een deur geproduceerd wordt. In de lakkerij kan je met je eigen ogen zien hoe deuren behandeld worden!

Voor verplaatsing tussen de Loods en de 10 deelnemende bedrijven volg je de bewegwijzering óf maak je GRATIS gebruik van de pendelbus en pendeltrein!

Op de parking Dennenoord (Janssen Pharmaceutica - naast Lidl) kan je GRATIS je auto parkeren en op de pendelbus stappen. Die rijdt van parking Dennenoord naar de Loods en daarna naar de bedrijven in Beerse Noord (Plantrent, Adams Polendam nv en Den Dam nv). Je kan dus afstappen waar je wenst. Er is een maximale wachttijd van 30 minuten.
De verplaatsing tussen de 7 bedrijven in Beerse Zuid kan je gemakkelijk te voet of per fiets doen maar je kan ook gebruik maken van een pendeltrein die vertrekt aan de Loods!
Een plannetje met de ligging van de verschillende bedrijven kan je hieronder downloaden.

We hopen jou van harte te mogen ontmoeten op de bedrijvige opendeurdag in Beerse op zondag 29 maart! Trommel familie en vrienden massaal op en kom 'proeven' van het ondernemerschap dat Beerse rijk is!
Graag tot zondag 29 maart in de Loods én de vele deelnemende bedrijven!
 

Volg de bewegwijzering of spring op de gratis pendelbus die vertrekt aan parking Dennenoord (Janssen Pharmaceutica - naast Lidl - tussen 11 en 18 uur). Die bus rijdt tussen de Loods en de 3 deelnemende bedrijven in Beerse Noord.
Voor de verplaatsing tussen de 7 bedrijven in Beerse Zuid kan je gebruik maken van de gratis pendeltrein!

Overzicht