Naar inhoud

Feestbus van oud naar nieuw

feestbus

Gratis met de feestbus van oud naar nieuw!

Het Oudejaarsnachtbiljet van De Lijn gaat digitaal. Dankzij de steun van gemeente Beerse kan je ook in 2018 gratis gebruik maken van alle Feestbussen en –trams van Oud op Nieuw.

Het Oudejaarsnachtbiljet wordt deze editie als Oudjaar ticket op SMS uitgereikt. Je hoeft dus niet meer naar de gemeente om je Oudejaarsnachtbiljet op te halen.


Hoe vraag je je ticket aan?

  1. Registreer je via dit registratieformulier.

  2. Na registratie krijg je een e-mail van De Lijn met de instructies voor de activatie van jouw SMS Oudjaar ticket.

  3. Je kan tot maximum 4 gezinsleden registreren onder één GSM-nummer. Belangrijk is wel dat iedereen alle verplaatsingen samen maakt, elke reiziger dient namelijk over een geldig vervoerbewijs te beschikken.

  4. Het SMS ticket is geldig van 31 december 2018 om 18 uur tot 1 januari 2019 23:59 uur. Je mag binnen de geldigheidsperiode zoveel verplaatsingen maken als je wil.

  5. Je activeert je ticket door EVENT te sturen 4884 tijdens Oudjaar voor je op de bus of tram stapt. Per SMS ticket wordt er een kost van 0,15 euro aangerekend door je provider.

Indien je niet wenst te registreren kan je nog steeds terecht in de Lijnwinkels of bij de chauffeur om je Oudejaarsnachtbiljet aan te kopen aan de prijs van 3 euro of koop je een Oudjaar SMS ticket via EVENT naar 4884 aan de prijs van 3 euro (+0,15 euro providerkost).

Onderaan kan je meer info downloaden over de buslijnen en dienstregeling.

We wensen je alvast een bruisende feestnacht en veilige verplaatsingen dankzij jouw privé-chauffeur van De Lijn!

 

UiT in Beerse

Bezoek www.uitinbeerse.be voor alle vrijetijdsinfo van onze gemeente.