Naar inhoud

Pendeldienst bedrijvige opendeurdag

wandel- en fietskaart met pendeldienst

 

 

 

 

 

 

In de namiddag gooien 16 deelnemende bedrijven hun deuren open en kan je hen een bezoekje brengen! Kijk hier alvast eens wie deelneemt en begin je bezoekje al te plannen. 

Bezoek de bedrijven te voet of met de fiets óf maak gebruik van de gratis pendeldienst! Zo houden we de straten verkeersluw en veilig voor jong en oud. Op het plannetje hierboven vind je een suggestie van wandel-/fietsroute. Je kan het volledige plan ook onderaan downloaden.

Maak je graag gebruik van de pendeldienst, dan vind je op dit plan ook de op- en afstapplaatsen zodat de afstand naar de bedrijven in de buurt gemakkelijker te voet te overbruggen zijn. Het vervoer naar het noorden gebeurt met een bus. Op industriezone Zuid vervoeren een aantal huifkarren jou als bezoeker voor een optimale beleving! De centrale opstapplaats naar het noorden én het zuiden vind je op de parking van Janssen Pharmaceutica - site 2 (over het sportcentrum). Daar kan je je auto ook veilig achterlaten.

Ben je minder mobiel en wil je graag weten welke bedrijf toegankelijk is én waar je een mindervalidetoilet ter beschikking hebt? Ook dát vind je op deze kaart aangeduid. We maken er voor iedereen een onvergetelijk event van, graag tot dan!