Naar inhoud

Deelnemende bedrijven

Overzichtskaart deelnemende bedrijven

 

 

 

 

 

Klik op bovenstaande kaart voor een visueel overzicht van alle deelnemende bedrijven. Hieronder sommen we ze graag even voor je op.

 

Nemen deel aan de Industrierun én bedrijvige opendeurdag

 

Dacar Digital Printing - Industrieweg 15

Dacar Digital Printing is een Belgisch familiebedrijf dat actief is in de Sign & Display markt. Ze hebben een uitgebreid machinepark van ‘roll-to-roll’- en ‘direct-to-plate’-printers. Tijdens de industrierun en bedrijvige opendeurdag stelt Dacar Digital Printing het bedrijf open en kan iedereen die daar zin in heeft kennis maken met het bedrijf. Je ontdekt er wat zij allemaal produceren en voor welke klanten ze dat doen.

Meer informatie vind je op http://www.2dp.be/.

 

Eddy De Prins bvba – Industrieweg 11

Eddy De Prins bvba is producent van houten ramen, deuren, trappen en parket. De showroom is open en ook de werkplaatsen zijn in werking. De cnc (beter gekend als 'de freesmachine') toont je hoe een deur geproduceerd wordt. In de lakkerij kan je met je eigen ogen zien hoe deuren behandeld worden.

Meer informatie vind je op http://www.eddydeprins.be/.

 

GR Technics  - Beemdenstraat 7 B1

GR-Technics verkoopt en verhuurt mobiele verlichting en tijdelijke cameramasten voor zowel festivals en events als voor bouwwerven en industriële toepassingen. GR Technis laat de lopers door het atelier lopen. Leden van een drumband moedigen de lopers aan door tromgeroffel en getier. In de namiddag kunnen bezoekers zien wat ze allemaal produceren en welke diensten ze aanbieden aan hun waardevol cliënteel. Er is ook de mogelijkheid om iets te drinken.

Meer informatie vind je op http://www.gr-technics.be/.

 

Inoxal – Beemdenstraat 23

Benieuwd hoe? Inoxal is reeds meer dan 25 jaar gepassioneerd bezig met de verwerking van roestvast staal (inox) tot industrieel meubilair en dampkappen. Tijdens de industrierun wordt ‘pumping’ muziek gespeeld via de geluidsinstallatie in het atelier. Om veiligheidsredenen zijn tijdens de bedrijvige opendeurdag het atelier en productie niet in werking. Via een groot tv- scherm per werkpost wordt de werking van de machines met beelden en achtergrondstem toegelicht. Bij de infostand krijg je meer informatie over de herkomst van inox en inoxlegeringen. Een andere informatiestand toont je hoe een CO2-lasersnijmachine werkt.
 

Meer informatie vind je op http://www.inoxal.be/.

 

Keukens Raeymaekers – Biezenstraat 1

Keukens Raeymaekers is gespecialiseerd in interieurinrichting op maat.

Tijdens de Industrierun wordt er dwars door het bedrijf gelopen. De lopers kunnen het merendeel van de machines zien tijdens de passage. In de namiddag kan je deelnemen aan een rondleiding door het bedrijf. Bij de machines staan video’s die je vertellen waarvoor ze dienen. De cnc-machine voor graniet en de cnc-machine voor hout zijn in werking. Ook de toonzaal kan je bezoeken waar ter plaatse een hapje wordt bereid. In de tent kan je genieten van een drankje en voor de kinderen wordt een springkasteel voorzien.

Meer informatie vind je op http://www.keukensraeymaekers.be/

 

Loda - Biezenstraat 21

Bleekwater, gedemineraliseerd water, sodakristallen, sodareiniger… je kent ze vast en zeker wel. Maar wist je ook dat ze in Beerse gemaakt worden? Bij Loda, specialist in onderhoudsproducten kan je een kijkje komen nemen en van dichtbij beleven hoe bleekwater en gedemineraliseerd water gemaakt worden. De productie is (in laag tempo) in werking.
 

Meer informatie vind je op http://www.loda.be/

 

PFL – Rouwbergskens 8

PFL is uitgegroeid tot een complete aanbieder op het vlak van licht, geluid en video, zowel op het vlak van verhuur, verkoop als het maken van producties. Vorig jaar namen ze hun intrek in een nieuw gebouw op Beerse Zuid. Je vindt er naast kantoorruimtes, een magazijn inclusief een laad- en loskade, 2 videomontage studio’s en een opnamestudio. Tijdens de Industrierun geniet je van een geluid- en lichtshow! In de namiddag zwiert PFL de deuren open voor het grote publiek en krijg je een rondgang door het gebouw.

Meer informatie vind je op http://www.pfl.be/.

 

REM-B – Rouwbergskens 5

REM-B HYDRAULICS staat met meer dan 30 jaar ervaring garant voor een ongeëvenaarde technologische expertise en kennis van de hydraulische markt. Kom gerust eens langs in het atelier waar diverse hydraulische componenten (pompen, motoren, ventielen, cilinders, …) hersteld en getest worden. REM-B sponsort 1 euro aan een goed doel per loper die deelneemt aan de Industrierun (voor de aankoop van een duofiets voor zorginstelling Monnikenheide).

Tijdens de bedrijvige opendeurdag in de namiddag krijg je tijdens een rondgang doorheen het atelier van REM-B her en der toelichting over de werking. Elke bezoeker ontvangt in het kader van het eventthema ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ een appel, bedrukt met het logo van REM-B.

Meer informatie vind je op http://www.rem-b.com/.
 

Segorex - Ambachtstraat 23

Segorex is gespecialiseerd in waterbehandeling, regenwaterrecuperatie, zuiver- en afvalwaterpompen (opvoerstations), vetafscheiders en waterdrukverhogers. Tijdens de Industrierun lopen de mensen door de hal langs de producten en voorzien ze water aan de lopers.

In de namiddag kan je het bedrijf bezoeken. Wil je weten hoe je geld kan besparen met regenwater? Wil je weten hoe je jouw douche en kranen kan beschermen tegen kalkafzetting? Ga dan zeker eens langs. Specialisten beantwoorden met kennis van zaken jouw vragen. Ook de doe-het-zelver komt zeker aan zijn trekken.

Meer informatie vind je op http://www.segorex.be/.

 

Verloy Metaalwerken – Beemdenstraat 29

Verloy Metaalwerken specialiseert zich in het waterstaalsnijden van een breed gamma aan materialen van staal tot steen. Daarbuiten vervaardigen ze kleine constructies op maat van de klant. Tijdens de run zijn de echte Belgische zonnewagens aanwezig (daar heeft Verloy Metaalwerken immers onderdelen voor gesneden) en draait er minstens één waterjetmachine. Tijdens de bedrijvige opendeurdag - bij voldoende droog weer – maakt één van de twee zonnewagens op bepaalde tijdstippen een rit vanaf het bedrijf tot aan het kruispunt met de Industrieweg en terug. Ook laat Verloy Metaalwerken twee machines draaien om de bezoekers een beeld te geven wat er kan met waterjet. Aangezien er wel wat lawaai is tijdens de productie (meer dan 80 db) wordt er gehoorbescherming aangeboden.

Meer informatie vind je op http://www.verloy-metaalwerken.be/

 

Vossal – Ambachtstraat 19

Vossal is producent van aluminium ramen, deuren en profielconstructies. Zij tonen je graag hun toonzaal, de burelen en het productieatelier. Je krijgt er informatie over de werking, van de productie tot de plaatsing van ramen en deuren!

Meer informatie vind je op http://www.vossal.be.

 

Nemen enkel deel aan de Industrierun

  

DCA – Lilsedijk 50

DCA is actief in de wegenbouw, bouw en projectontwikkeling. In 2019 bestaat DCA 50 jaar en dat wordt gevierd met de bouw van een volledige nieuwe bedrijfssite in de Beemdenstraat. DCA voorziet tijdens de Industrierun een hindernissenparcours op de site van hun toekomstige nieuwe kantoorgebouwen in de Beemdenstraat. Lopers kunnen er langs enkele obstakels passeren. Er wordt ook een normaal doorloopparcours voorzien voor deelnemers die verkiezen om het hindernissenparcours niet te nemen.

Meer informatie vind je op http://www.dca.be/.

 

Levhel – Industrieweg

LeVHeL heeft een ruim aanbod aan sport- & bedrijfskledij, promotionele artikelen en ze organiseert ook sportevenementen. Tijdens de Industrierun verzorgt Levhel de tijdsregistratie.

 

Van Zon - Biezenstraat 2

Van Zon biedt de horecasector 7/7 een service en een assortiment waar elke chef zich in kan terugvinden. De kinderloop tijdens de 1ste Industrierun loopt door het bedrijf en biedt elk kind iets lekkers & gezonds aan! Tijdens de Industrierun is de koffiebar open en voor iedereen toegankelijk.

 

Nemen enkel deel aan de bedrijvige opendeurdag

  

Adams Polendam – Polendam 13

Adams Polendam NV maakt de cirkel rond. Als bedrijf actief in de recyclage- en bouwsector biedt Adams Polendam een breed gamma van diensten en producten aan voor professionele en particuliere klanten. Ze laten je zien hoe ze van jouw afval nieuwe grondstoffen maken.

Meer informatie vind je op http://www.adams-polendam.be/

 

Den Dam - locatie Krikskensstraat

Den Dam jouw partner voor tegels, parket, natuursteen en maatwerk. Bezoek ons en laat je onderdompelen in de wonderde wereld van de steenverwerking. Van ruw materiaal tot afgewerkt product, je krijgt het allemaal te zien. Den Dam stelt op zondag 30 september haar locatie in de Krikskensstraat open.

Tijdens de bedrijvige opendeurdag kan je je laten onderdompelen in de wonderde wereld van de steenverwerking! Den Dam heeft meer dan 18 000 m² van verschillende steensoorten op voorraad uit heel de wereld. Van ruw materiaal tot afgewerkt product, je krijgt het tijdens de opendeurdag allemaal te zien.

Meer informatie vind je op http://www.dendam.be/.

 

Trekhaakdokter (Can Solutions) – Ambachtstraat 7

Trekhaakdokter.be is groot- en kleinhandel in trekhaken, fietsdragers en accessoires. Sinds 2018 fungeren ze ook als Thule Center. Tijdens de openbedrijvendag kan je de vernieuwde showroom bewonderen en krijg je een overvloed aan installatievoorbeelden terwijl je geniet van een drankje.

Meer informatie vind je op http://www.cansolutions.be/.

 

Van Echelpoel – Ambachtstraat 9

Als traiteurdienst heeft Van Echelpoel een volledig gamma, met voor ieder wat wils. Van Echelpoel biedt tijdens de bedrijvige opendeurdag in de namiddag een aanbod van proevertjes uit hun feestassortiment aan.

Meer informatie vind je op http://www.vanechelpoel.net/.

 

Van Rooy – Toekomstlaan 9

Van Rooy toont je in de namiddag graag haar high-tech machinepark waarmee ze op werven diverse technieken van bouwputbeschoeiingen en funderingstechnieken uitvoert. Bij de kelderbouwafdeling bewonder je hoe hun vakmensen mooie en strakke betonwerken realiseren. De metaalbewerkingsmachines kan je ontdekken in de nieuwe industriehal.

De bezoekers krijgen een rondgang door de hal die twee jaar geleden 3 meter omhoog werd gelift. Daar liggen alle materialen die door de kelderbouwers op de werven gebruikt worden. Er wordt met het bekistingsmateriaal een kelderbouw gesimuleerd. Ook de kelderbouwvrachtwagens met hun opbouwkranen worden tentoongesteld. In de tweede hal wordt aan de bezoekers getoond dat Van Rooy ABK-FBT het onderhoud van haar voertuigen en machines zo veel mogelijk zelf uitvoert. Een aantal machines en voertuigen staan met motorkap open om te bezichtigen. In de derde hal worden de metaalbewerkingsmachines opgesteld. Met die machines wordt staal gebrand, geknipt, geplooid enzovoort. De eindresultaten zijn er te bewonderen. Bij het verlaten van de derde hal passeren de bezoekers langs de graafmachines en heimachines van de funderingsafdeling: imposante machines tot wel 100 ton (!). Om hun eigen graaftechnieken te testen kunnen de bezoekers die wensen (onder begeleiding) een puzzel proberen te vervolledigen met behulp van een graafmachine.

Voor kinderen (en volwassenen) is er ook de mogelijkheid om eens in een graafmachine te zitten en een foto te laten nemen. Ook mini-graafmachinisten kunnen in een zandbak met een speelgoedgraafmachine spelen terwijl mama en papa van een drankje genieten.