Naar inhoud

Aankoop vuilzakken

Vuilzak Beerse

Sinds 1 juli 2008 is in Beerse het diftar-systeem in voege voor de inzameling van restafval en GFT-afval. Dit betekent dat je afval wordt gewogen.

Aan het onthaal van het gemeentehuis kan je terecht voor de blauwe zakken voor PMD-afval. Eén rol van 24 blauwe PMD-zakken kost 3,60 euro. Buiten de openingsuren van het gemeentehuis kan je in supermarkten AD Delhaize (Beerse centrum) en Spar (Vlimmeren centrum) terecht voor zakken voor PMD.

Vanaf 1 maart 2021 mogen alle plastic verpakkingen in de blauwe PMD-zak. Alle Kempenaren kregen een flyer met de nieuwe sorteerregels in de brievenbus. Deze flyer kan je hier vinden.

Iedereen die thuis groene zakken voor gemengd plastic heeft liggen, kan deze nog tot 30 juni 2021 gebruiken om aan te leveren op het recyclagepark. Nadien kunnen deze zakken niet meer gebruikt worden. Omruiling van de groene zakken kan niet, ook niet op de recyclageparken.Voor meer informatie over de vuilniszakken en containers kan je terecht op het nummer 014 61 19 71 of e-mail: burgerzaken@beerse.be.