Naar inhoud

De Veiligheidsmonitor, jouw mening en ervaring telt!

Ieder uur van de dag waakt Politie Regio Turnhout over de veiligheid in 7 gemeentes van de politiezone. Een korps van 260 politiemensen streven in Baarle-Hertog, Beerse, Kasterlee, Lille, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar naar een kwaliteitsvolle en professionele dienstverlening.

De Veiligheidsmonitor, jouw mening en ervaring telt!

Vanuit het hoofdcommissariaat in Turnhout wordt er volop gewerkt aan verschillende, belangrijke veiligheidsprojecten zoals cybercriminaliteit en straatcriminaliteit. Met de Veiligheidsmonitor wil de overheid verschillende thema’s aankaarten.

Om de pijnpunten beter in kaart te brengen en het beleid de komende jaren verder en beter te kunnen afstemmen, zal de overheid binnenkort bij de bevolking opnieuw een grote enquête houden over veiligheid en politie.

De kans bestaat dat je, als inwoner van de politiezone, de komende weken een enquêteformulier in de brievenbus vindt. Je wordt willekeurig geselecteerd voor de bevraging. De enquête kan online of op papier ingevuld worden. De Veiligheidsmonitor biedt de kans om mogelijke problemen in kaart te brengen.

Vanaf deze week zullen de eerste enquêtes in de brievenbussen belanden van de willekeurig geselecteerde burgers. Over gans België zullen er +/- 400.000 vragenlijsten verstuurd worden.

Datum van het bericht: maandag 18 oktober 2021
Huidig nieuwsoverzicht