Naar inhoud

Medewerker schoonmaak WZC

Om het schoonmaakteam in het woonzorgcentrum te versterken, zijn we op zoek naar 3 halftijdse collega's.

vacature

De medewerkers schoonmaak in het WZC staan in voor het dagelijks onderhoud van de kamers van de bewoners, het netjes houden van de gemeenschappelijke ruimtes en het schoonmaken van de personeelsruimtes.

Wie zoeken we?

We zoeken 2 medewerkers voor de voormiddagploeg (4 dagen per week van 8 tot 12 uur en 1 dag per week van 8 tot 11 uur werken) en 1 medewerker voor de namiddagploeg (4 dagen per week van 12 tot 16 uur en 1 dag per week van 12 tot 15 uur werken).

Voor deze functies zijn er geen specifieke diploma-vereisten, maar enige ervaring is wel meegenomen om meteen volop mee te draaien in de dienst. Dat je makkelijk contact kan leggen met de bewoners is uiteraard ook meegenomen. Maar het is vooral belangrijk dat je graag komt werken.

Wat bieden wij?

Als je bij ons start op niveau E1-E3 kan je rekenen op een vast loon van minimaal 961,17 euro bruto op basis van een halftijdse (19.00/38.00) tewerkstelling, maaltijdcheques van 8 euro, fietsvergoeding, mogelijkheid om aan te sluiten bij onze hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling.

Je kan tot 12 jaar relevante ervaring uit de privésector meenemen.

Interesse?

Solliciteren doe je door ons ten laatste op 6 oktober jouw kandidatuur, samen met een uittreksel uit het strafregister online te bezorgen via www.beerse.hro.be.

Datum van het bericht: maandag 13 september 2021
Huidig nieuwsoverzicht