Naar inhoud

Keukenhulp gezocht

Om de afwezigheid van collega's op te vangen, zijn we op zoek naar een tijdelijke keukenhulp.

vacature
In de keuken van ons woonzorgcentrum worden de maaltijden bereid van de bewoners van het woonzorgcentrum en de serviceflats, de bezoekers van het middagrestaurant van het lokaal dienstencentrum en de gebruikers van de warme maaltijden aan huis. Om de kok en de hulpkoks in hun taken te ondersteunen, zoeken we een keukenhulp voor de tijdelijke vervanging van afwezige collega's. 

Als keukenhulp sta je in voor het onderhoud van de keuken, de machinale vaatwas, het bedelen van de warme maaltijden bij de bewoners van de serviceflats en het bereiden van de broodmaaltijden voor de bewoners van het woonzorgcentrum. 

Wie zoeken we?
Om meteen te kunnen ingeschakeld worden, is het aangewezen dat je al wat ervaring hebt en dat je kennis hebt van voedingswaren, het bereiden van maaltijden, onderhoudsmaterialen, -producten en -technieken.Belangrijk is dat je in team kan werken en dat je kan omgaan met bewoners en bezoekers van het woonzorgcentrum. En het spreekt voor zich dat je veel belang hecht aan hygiëne, zowel op de werkvloer als die van jezelf. 
 
Aanbod
We bieden jou een deeltijdse (20.00/38.00) vervangingsovereenkomst aan die al zeker loopt tot in september 2021. Dit betekent een brutomaandloon van minstens 1 011,77 euro. Daarnaast kan je rekenen op maaltijdcheques van 8 euro en een fietsvergoeding.
 
Interesse?
Wie zich kandidaat wil stellen, kan dat via beerse.hro.be tot en met 30 juni.
Datum van het bericht: donderdag 17 juni 2021
Huidig nieuwsoverzicht