Naar inhoud

Medewerker bibliotheek Vaart C1-C3

Voor het versterken van het team van de bibliotheek van Vaart voor en achter de schermen, zoeken we een nieuwe collega. Iemand voor wie de bibliotheek aanvoelt als een tweede thuis. Iemand die uiteraard een sterke interesse heeft in boeken, maar ook in de andere media die je in een bibliotheek vindt.

vacature

Deze nieuwe (halftijdse) collega verzorgt mee de uitleenzittingen, werkt mee aan de uitwerking van activiteiten voor (school)kinderen en/of volwassenen, zorgt voor de aankoop en het onderhoud van de bibliotheekcollectie en zorgt voor een professionele klantenadministratie.

Je bent administratief sterk, punctueel, taalvaardig en hebt uitstekende computervaardigheden. 

Je zorgt voor een warm onthaal in de bibliotheek bent een duidelijk aanspreekpunt in de bibliotheek voor mensen die op zoek zijn, maar je spreekt ook zelf mensen aan die zoekende lijken. 

Wat verwachten wij?

Voor deze job verwachten we dat de kandidaten minstens een diploma secundair onderwijs op zak hebben. Als je dat kan aanvullen met ervaring met het werken in een bibliotheek of wanneer je een bibliotheekopleiding hebt gevolgd, zijn dat alleen maar pluspunten.

Aanbod

Wie bij ons start als halftijds (19.00/38.00) medewerker bibliotheek Vaart, mag rekenen op een minimaal bruto-maandloon van 982,93 euro, maaltijdcheques van 8 euro, een fietsvergoeding en de mogelijkheid om aan te sluiten bij de hospitalisatieverzekering.

Je kan tot 12 jaar relevante ervaring uit de privé-sector meenemen.

Interesse?

Solliciteren kan tot en met 17 mei 2021 via beerse.hro.be. Stuur met je sollicitatie zeker een kopie van je diploma secundair onderwijs mee.

Datum van het bericht: donderdag 22 april 2021
Huidig nieuwsoverzicht