Naar inhoud

Vaccinatienieuws: Eerstelijnszone Kempenland houdt vast aan eigen reservelijst

Landelijk werd gecommuniceerd dat je je vanaf 6 april 2021 kan inschrijven op de reservelijst via het onlineplatform QVAX. Eerstelijnszone Kempenland houdt echter vast aan de eigen reservelijst voor het vaccinatiecentrum in Turnhout. Inwoners die behoren tot de Eerstelijnszone Kempenland moeten zich dus niet (nogmaals) registreren via QVAX.

De ingang van het vaccinatiecentrum in Turnhout

Vanaf vandaag is het mogelijk om in te schrijven op de reservelijst via het onlineplatform QVAX. Eerstelijnszone Kempenland geeft echter de voorkeur aan haar eigen, reeds bestaande reservelijst. Hierop registreerden zich ondertussen al een 13 000-tal inwoners!

18-plussers kunnen zich registreren, maar er is wel één voorwaarde: bij een oproep moet je meteen naar het vaccinatiecentrum vertrekken. Binnen het uur moet je je daar kunnen aanmelden.  Inschrijven kan via www.elzkempenland.be.

Heb je je toch al ingeschreven op de lijst van Qvax? Geen probleem, deze lijst houden we ook mee in de gaten zodat we niemand over het hoofd zien. Ook binnen de reservelijst respecteren we de rangorde die in de vaccinatiecampagne geldt en die gebaseerd is op leeftijd en prioritaire groepen.

Datum van het bericht: dinsdag 06 april 2021
Huidig nieuwsoverzicht