Naar inhoud

Collega's gezocht! Toezicht op en rond de scholen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste personen die graag met kinderen werken en een oogje in het zeil willen houden op en rond de scholen. 

Gezocht: toezicht op en rond de scholen

Toezicht op school

Op de scholen van onze schoolgemeenschap (BAB, de Singel, Schransdriesstraat en GIBLO) zorgen we ook ’s middags voor onze leerlingen. Ze krijgen de kans om rustig hun lunch op te eten en even de lessen achter zich te laten en pauze te nemen. Om dit op een kindvriendelijke en veilige manier in goede banen te leiden, zetten zowel leerkrachten als middagtoezichters zich in. 

Gezocht: bereidwillige mensen die graag met kinderen werken

En die 's middags de leerlingen van De Singel, BAB of Schransdries kunnen helpen:

  • boterhammen eten
  • ruzietjes bijleggen
  • pijntjes wegtoveren
  • ...

Toezicht rond school

Een gemachtigd opzichter, ze staan klaar aan alle scholen in Beerse om de leerlingen veilig te laten oversteken. Ook daar investeert het lokaal bestuur voor de veiligheid en het comfort van de leerlingen van al onze scholen.

De gemachtigd opzichter krijgt een opleiding door de politie. Je herkent hen aan de tricolore armband en het bordje C3. Zij kunnen aanwijzingen geven aan de weggebruikers om een veilige verkeersomgeving te creëren voor de leerlingen. We vragen dan ook aan alle weggebruikers om die aanwijzingen te volgen.

Heb jij interesse om mee voor een veilige schoolomgeving te zorgen?
We streven ernaar om alle oversteekplaatsen dagelijks te bemannen. Daarom doen we graag een oproep naar mensen die voor of na schooltijd een half uurtje tijd kunnen maken om de kinderen te helpen.

Je krijgt van ons gratis een opleiding tot gemachtigd opzichter.

Contact

Afhankelijk van je persoonlijke situatie kijken we naar wanneer en hoe vaak je inzetbaar bent en onder welk statuut met bijhorende vergoeding je die taak kan invullen. De mogelijke statuten zijn wijkwerker, verenigingswerker of vrijwilliger.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met de dienst personeel – tel. 014 62 27 60 – e-mail: personeel@beerse.be  

Datum van het bericht: dinsdag 09 maart 2021
Huidig nieuwsoverzicht