Naar inhoud

Hang De Warmste Vlam aan je raam van 18 tot 24-12

Het lokaal bestuur Beerse steunt De Warmste Week van 18 tot 24 december 2020. Wij hangen de vlam op aan ons raam, jij toch ook?

logo de warmste week
We moeten er zijn voor elkaar, zeker als het moeilijk gaat. Hang deze vlam voor je raam en laat je buren weten dat jij wil helpen waar je kan.
In tijden van nood staan mensen klaar om elkaar te helpen. Het is niet altijd makkelijk om de eerste stap te zetten, om je buurt, je buren, je straat ... te tonen dat je er wil zijn voor elkaar. Hang de vlam aan je raam en toon dat ook jij het verschil wil maken.

Je kan de poster onderaan downloaden om op te hangen. Of wees creatief met de vlam: knutsel, kleur, schrijf, teken, schilder, krijt, knip en plak... leef je uit! Het maakt niet uit hoe je het doet, maar hang een vlam uit.
 

Een goed doel steunen?

Dit jaar kan je geen geld inzamelen voor de Warmste Week, maar je kan nog wel persoonlijk initiatieven opzetten om goede doelen te steunen. De Warmste Week roept op om dat rechtstreeks via jouw goede doel te organiseren. Zie voor meer info https://dewarmsteweek.be/vragen/categorie/algemeen-1.

In onze gemeente zijn alvast enkele goede doelen opgestart. Je kan ze hier opzoeken (typ de postcode en gemeente in in de zoekbalk).

Bedankt voor jouw warmte!

Datum van het bericht: maandag 14 december 2020
Huidig nieuwsoverzicht