Naar inhoud

Erfgoed Noorderkempen zoekt collega's

Erfgoed Noorderkempen is op zoek naar een administratief medewerker en een medewerker behoud en beheer cultureel erfgoed. Solliciteren kan tot en met 20 november 2020.

Erfgoed Noorderkempen

De projectvereniging Erfgoed Noorderkempen (PV ENK) is een intergemeentelijk samenwerkingsverband van de gemeenten Arendonk, Baarle-Hertog, Beerse, Hoogstraten, Kasterlee, Merksplas, Oud-Turnhout, Ravels, Rijkevorsel, Turnhout en Vosselaar. Binnen deze projectvereniging werken de IOED (Intergemeentelijk Onroerend Erfgoeddienst) en de Erfgoedcel Noorderkempen aan de inventarisatie, bewaring, onderzoek en ontsluiting van het onroerend, roerend en immaterieel erfgoed. Zij staan bovendien in voor de ontwikkeling van een beleid rond erfgoed op lokaal niveau, aangepast aan de noden en wensen van de lokale besturen en verenigingen.

Erfgoed Noorderkempen is momenteel op zoek naar een administratief medewerker en een medewerker behoud en beheer cultureel erfgoed. Interesse? Meer informatie vind je op jobs.turnhout.be. Solliciteren kan tot en met 20 november. 

Datum van het bericht: maandag 09 november 2020
Huidig nieuwsoverzicht