Naar inhoud

Clustercoördinator Burger en Welzijn A1a-A3a

Neem jij graag de dienst burgerzaken, sociale dienst, thuis- en ouderenzorg, woonzorgcentrum, lokaal dienstencentrum  en serviceflats onder jouw vleugels en zet je graag jouw tanden in het gezondheids- en seniorenbeleid?

buitengewoon Beerse

Dan ben jij misschien wel de clustercoördinator Burger en Welzijn die wij zoeken.

Je bouwt een vertrouwensrelatie op met de diensthoofden en de zelfsturende teams binnen jouw cluster. Je ondersteunt hen bij de organisatie van hun dienstverlening en maakt ruimte voor samenwerkingsverbanden. Je bent de brug tussen het bestuur en de diensten van jouw cluster enerzijds en tussen het bestuur en externe partners anderzijds.

Je hebt een goed inzicht in je vakgebied en hebt een grote interesse in de thema’s binnen jouw cluster. Je bent leergierig en volgt ontwikkelingen op en je weet de opgedane kennis te implementeren in de dagelijkse werking en bij het uitzetten van een beleid.

Kandidaten voor deze functie op A-niveau hebben minstens een masterdiploma op zak.

Wie als voltijds clustercoördinator start, heeft recht op een minimaal bruto-maandloon van 3170,07 euro, maaltijdcheques van 8 euro, een fietsvergoeding, mogelijkheid om aan te sluiten bij de hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling. Je kan tot 12 jaar ervaring uit de privésector meenemen.

We zien jouw kandidatuur graag ten laatste 5 augustus binnenkomen via beerse.hro.be.

Kandidaten die in aanmerking komen, zullen op 24/08 de opgave van een schriftelijke opdracht toegestuurd krijgen die ze ten laatste op 31/8 moeten indienen. De mondelinge proeven staan gepland op 9/09.

Datum van het bericht: donderdag 09 juli 2020
Huidig nieuwsoverzicht