Naar inhoud

Verantwoordelijke aankoopbeleid B1-B3

Dossiers opmaken, procedures opvolgen, budgetten in de gaten houden en onderhandelen over de beste prijs. Allemaal kwaliteiten die wij verwachten van onze nieuwe verantwoordelijke aankoopbeleid.

buitengewoon Beerse

Jij bent het aanspreekpunt binnen onze organisatie voor collega’s die grote of minder grote aankopen willen doen. Je zit met hen samen om een dossier op te bouwen: jouw collega’s met hun expertise over de technische inhoud en jij met je expertise over aankoopprocedures en bijhorende wetgeving.

Je bent administratief sterk en krijgt energie van het opstellen en opvolgen van dossiers en procedures. Je houdt je kennis van wetgeving up-to-date en kan zo een rationeel aankoopbeleid uittekenen en het bestuur en andere diensten adviseren bij de realisatie van verschillende aankopen.

Kandidaten voor deze functie op B-niveau moeten minstens een bachelordiploma kunnen voorleggen.

Wie als voltijds verantwoordelijke aankoopbeleid start, heeft recht op een minimaal bruto-maandloon van 2509,94 euro, maaltijdcheques van 8 euro, een fietsvergoeding, mogelijkheid om aan te sluiten bij de hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling. Je kan tot 12 jaar ervaring uit de privésector meenemen.

We zien jouw kandidatuur graag ten laatste 15 augustus binnenkomen via beerse.hro.be.

Datum van het bericht: donderdag 09 juli 2020
Huidig nieuwsoverzicht