Naar inhoud

Coach ondersteuning jeugd B1-B3

Kan jij je bachelordiploma aanvullen met kennis van en inzicht in de leefwereld van tieners en jongeren?

buitengewoon Beerse

Stel je dan zeker kandidaat voor de job van coach ondersteuning jeugd. 

De coach ondersteuning jeugd is de link tussen het lokaal bestuur en de tieners en jongeren van Beerse en Vlimmeren. Jij kent de jongeren en de jongeren kennen jou. Je bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je zet je in voor, werkt samen met en vertegenwoordigt de tieners en jongeren in alle facetten van jouw werk.

Voor Vaart ben jij het gezicht en de partner voor jongeren. Dit doe jij door in onze bib/ontmoetingsplaatsen, in het jeugdhuis, tijdens activiteiten en evenementen, op de jeugdraad, bij (participatie)trajecten tieners, jongeren en jongvolwassenen te ontmoeten, aan te spreken en te betrekken bij de werking en het aanbod van Vaart. Je vindt het heerlijk om met deze doelgroep samen te werken.

Door jouw inzicht in en betrokkenheid bij de leefwereld van vroege tot late adolescenten, kan je de noden en behoeften vertalen aan de beleidsmakers van het lokaal bestuur.

Het gaat om een voltijdse (38.00/38.00) overeenkomst van onbepaalde duur op B-niveau.

Wie bij ons op B-niveau start, kan rekenen op een minimaal brutomaandloon van 2509,94 euro, een fietsvergoeding, maaltijdcheques van 8 euro en de mogelijkheid om aan te sluiten bij de hospitalisatieverzekering. Bovendien kan je tot 12 jaar relevante ervaring uit de privé-sector meenemen.

Solliciteren voor deze functie kan tot en met 15 augustus via beerse.hro.be.  

Datum van het bericht: woensdag 08 juli 2020
Huidig nieuwsoverzicht