Naar inhoud

Melding besmetting kleuter in Basisschool Triangel

Het lokaal bestuur Beerse kreeg een melding over een besmetting van COVID-19 bij een kleuter van basisschool Triangel. Het gaat om een kleuter uit een van de twee instapklasjes. Zowel de 21 kinderen als 6 personeelsleden die in contact kwamen met de kleuter moeten zich 14 dagen thuis in quarantaine plaatsen.

LV Architecten

De andere leerlingen uit de kleuter- en lagere school mogen gewoon naar school. Voor de kleuters ziet de regeling er wel wat anders uit. Het aantal leerkrachten in de kleuterschool is door de quarantaineregeling gehalveerd waardoor de kleuters enkel nog in de voormiddag naar school kunnen. De kleuters die na de middag niet thuis kunnen worden opgevangen, kunnen terecht in de gemeentelijke opvang van IBO De Bengeltjes in de Heidijk in Vlimmeren. 

De school heeft alle betrokken ouders en leerkrachten ingelicht en volgde situatie het hele weekend op samen het lokaal bestuur. We vinden het jammer dat het schooljaar op deze manier moet eindigen voor de school. We rekenen op het begrip van alle ouders. Ouders kunnen met vragen terecht bij de school.

📷 LV Architecten

Datum van het bericht: maandag 15 juni 2020
Huidig nieuwsoverzicht