Naar inhoud

Maak je dak warmer en groener met de groepsaankoop dakisolatie en groendak

Sinds 2020 moeten alle daken die voor 1 januari zijn aangesloten op het elektriciteitsnet, geïsoleerd zijn. Het lokaal bestuur organiseerde samen met IOK een groepsaankoop dakisolatie.

groendak

Fluvius voorziet een premie voor dakisolatie. Om de laatste twijfelaars te overtuigen om hun dak te isoleren, organiseerde het lokaal bestuur in samenwerking met IOK ook een groepsaankoop dakisolatie. 

De groepsaankoop dakisolatie wordt gecombineerd met een groepsaankoop groendaken.

Groendaken hebben tal van voordelen: ze bufferen het regenwater op het dak, zorgen voor verkoeling tijdens warme zomerdagen, zetten CO2 om in zuurstof en halen fijnstof en NOX uit de lucht. Een groen dak oogt natuurlijk ook veel mooier dan een grijs exemplaar.

Alle prijzen en voorwaarden zijn geldig tot 30 juni 2020 en kan je vinden op www.iok.be/dakisolatie of www.iok.be/groendak. Geen internet? Neem dan contact op met de dienst milieu.

Als de voorwaarden je gunstig lijken, kan je rechtstreeks contact opnemen met één van de gekozen firma’s. De firma bezorgt na plaatsbezoek een persoonlijke offerte op basis van de gekozen prijzen en voorwaarden.

Meer informatie? dienst milieu – e-mail: milieu@beerse.be – tel. 014 62 25 87

Datum van het bericht: dinsdag 25 februari 2020
Huidig nieuwsoverzicht