Naar inhoud

Nutswerken Statiestraat-Hei-ende vanaf 7 januari 2020

Op 7 januari 2020 start de firma Aksoy Dogan i.o.v. Fluvius met nutswerken op de as Statiestraat-Hei-ende. De werken hebben een impact op deze as en op de kruising met de N12 (Antwerpseweg).

foto: Dirk Oris

Werken Statiestraat:

Het baanvak wordt volledig afgesloten vanaf nr. 50 tot het kruispunt met de N12 (Antwerpseweg), aan de even huiszijde. Binnen de werkzone geldt enkelrichtingsverkeer. In de Statiestraat is het voor iedere bestuurder verboden te rijden in de richting van het gedeelte na nr. 50 tot het kruispunt met de N12 (Antwerpseweg). Voor het verkeer vanuit Vlimmeren geldt een plaatselijke omleiding via de Engstraat en de N12 (Antwerpseweg). Het kruispunt Engstraat-N12 (Antwerpseweg) wordt tijdelijk uitgerust met driekleurige verkeerslichten. 

Het fietspad aan de overzijde van het afgesloten baanvak wordt tijdelijk dubbelrichting gemaakt voor het fietsverkeer.

Werken Hei-ende-Gooskens:

Het baanvak wordt volledig afgesloten vanaf het kruispunt met de N12 (Antwerpseweg), aan de even huiszijde, t.e.m. het kruispunt met Gooskens. Binnen de werkzone geldt enkelrichtingsverkeer. In de Hei-ende is het voor iedere bestuurder verboden zijn te rijden in de richting van het gedeelte na het kruispunt met de N12 (Antwerpseweg) tot het kruispunt met Gooskens.

Het doorgaande verkeer richting Sint-Jozef Rijkevorsel volgt een omleiding via de N14 te Malle en Rijkevorsel. Plaatselijk verkeer m.b.t. Gooskens-Ketsenberg wordt opgevangen ter hoogte van het kruispunt met de Beersedijk. Het fietspad aan de overzijde van het afgesloten baanvak wordt tijdelijk dubbelrichting gemaakt voor het fietsverkeer.

Download onderaan het signalisatieplan.

Meer informatie? dienst mobiliteit - tel. 014 62 25 87 - e-mail: mobiliteit@beerse.be

Datum van het bericht: maandag 06 januari 2020
Huidig nieuwsoverzicht