Naar inhoud

Werken kruispunt Vredestraat, Vrijwilligersstraat, Schoolstraat – 29-10 t.e.m. 31-10

Van dinsdag 29 oktober tot en met donderdag 31 oktober worden nutswerken uitgevoerd ter hoogte van het kruispunt Vredestraat-Vrijwilligersstraat-Schoolstraat.

foto: Dirk Oris

Er worden twee werken van Fluvius gecombineerd. De firma Hegrola werkt aan het rioleringsstelsel ten behoeve van het handelspand op Vredestraat 15. De firma IGM zet de werken die eind augustus werden stopgezet, verder. Die werken werden stopgezet om ervoor te zorgen dat op de belangrijke schoolroutes vanaf 1 september geen werken werden uitgevoerd. In samenspraak met Fluvius werd besloten om het werk door te schuiven naar de herfstvakantie.

De werken starten op dinsdag 29 oktober zodat de ophaling van huisvuil en pmd op maandag 28 oktober gewoon kan doorgaan.Om een goede bereikbaarheid te garanderen voor onze bewoners en handelaars, gelden volgende regels:

  • Albertstraat en Ijzerstraat: het beperkt eenrichtingsverkeer wordt omgedraaid.
  • Vrijwilligersstraat: het beperkt eenrichtingsverkeer wordt tussen het kruispunt met de Vredestraat/Schoolstraat en het kruispunt met de Ijzerstraat opgeheven. Let op: enkel in dat gedeelte wordt verkeer in beide richtingen toegestaan.
    • Vrijwilligersstraat tussen het kruispunt met de Ijzerstraat en het kruispunt met de Albertstraat: aanrijden via het kruispunt Gasthuisstraat-Ijzerstraat en afrijden via het kruispunt Vrijwilligersstraat-Peerdekensstraat
    • Vrijwilligersstraat tussen het kruispunt met de Albertstraat en het kruispunt met de Peerdekensstraat: aanrijden via het kruispunt Gasthuisstraat-Albertstraat en afrijden via het kruispunt Vrijwilligersstraat-Peerdekensstraat. Deze regel geldt ook voor de bewoners van de Don Boscostraat.

Het signalisatie- en uitvoeringsplan kan je onderaan downloaden.

Meer informatie? Kurt De Veughele - tel. 014 62 25 87 - e-mail: mobiliteit@beerse.be

Datum van het bericht: dinsdag 22 oktober 2019
Huidig nieuwsoverzicht