Naar inhoud

Behaag jij mee onze Kempen?

Ook dit najaar loopt in onze gemeente weer de actie ‘Behaag onze Kempen!’. Organisatoren zijn IOK, Natuurpunt, Velt, JNM en 26 Kempense gemeentebesturen. De organisatoren willen inheemse en streekeigen soorten promoten. Je kan in de periode september-oktober ook plantgoed aankopen via de actie.

haag

Tuinadvies en 'live' ontmoeting met het aanbod van Behaag Onze Kempen door Joeri Cortens

Tijdens een inspiratiewandeling in het Begijnhof ontmoet je quasi elke aangeboden soort 'live', omkaderd met smakelijke info van Joeri over het gebruik, historiek en meerwaarde van het aangeboden plantgoed in elke tuin. Wie na afloop nog specifieke vragen heeft over het ontwerp/de inrichting van zijn of haar tuin kan na de rondleiding terecht bij Joeri en de andere vrijwilligers van Natuurpunt, JNM en Velt.

Welkom op 19 oktober om 14 uur (tot 16u) in Begijnhof Herentals, afspraak aan de wereldwinkel (adres: Begijnhof 29, 2200 Herentals)

Aanbod en bestellen

Je vindt het ganse aanbod op www.iok.be/bok. Bestellen kan tot en met 20 oktober en doe je bij voorkeur ook via www.iok.be/bok.

Afhalen plantgoed

Het bestelde plantgoed moet je zelf afhalen op zaterdag 23 november tussen 9.30 en 11.30 uur op de afhaalplaats van je keuze.

Meer informatie? Bezoek de website (www.iok.be/bok), haal een gratis infobrochure af op het gemeentehuis of neem contact op via behaag.onze.kempen@iok.be.

Datum van het bericht: woensdag 11 september 2019
Huidig nieuwsoverzicht