Naar inhoud

Urneverplaatsing begraafplaats Beekakkers

In de loop van september zullen de urnen van het oude gedeelte op kerkhof Beekakkers verplaats worden naar het nieuwe urneveld. Voor elke urne werd er iemand van de nabestaande, een vertegenwoordiger of een bij testament aangeduide persoon aangeschreven.

 
Kerkhof Beekakkers

Voor een aantal urnegraven hebben wij nog geen inlichtingenformulier gekregen. In de meest gevallen zal dit een vergetelheid zijn, maar er kunnen ook andere oorzaken zijn. Misschien is de brief niet toegekomen, werd er nog geen definitieve keuze gemaakt of misschien kan de aangeschrevene niet reageren.

Is er ook van jouw familie iemand begraven op het oude gedeelte van het urneveld en weet je niet of er voor die persoon iets ondernomen werd? Neem dan ook contact op met de dienst burgerzaken. Zij kijken het graag voor jou na.

Mogen wij vragen om je keuze vóór 15 augustus door te geven via het inlichtingenformulier of contact met ons op te nemen via mail burgerzaken@beerse.be of telefonisch op het nummer 014 62 25 84 of via het algemeen nummer 014 61 19 71. Indien gewenst kan je via dezelfde kanalen nog een afspraak maken.

 
Datum van het bericht: woensdag 14 augustus 2019
Huidig nieuwsoverzicht