Naar inhoud

Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang D1-D3

De medewerkers van ons Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) staan tijdens het schooljaar paraat om kinderen van 2,5 tot 12 jaar op te vangen voor en na schooltijd. Tijdens de schoolvakanties voorzien zij opvang overdag.

buitengewoon Beerse

Wie zoeken we?

Als begeleid(st)er zorg je er in de eerste plaats voor dat de kinderen hun tijd in de opvang op een aangename manier doorbrengen. Hiervoor voorzie je activiteiten op maat van de kinderen of geef je hen de ruimte om zelf hun vrije tijd in te vullen. Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor de ouders en durf je ook de ouders aanspreken wanneer er problemen zijn met hun kinderen. Wanneer de sfeer onder de collega’s goed zit, straalt dat af op de werking met de kinderen in de opvang.

Voor deze functie verwachten we dat je een diploma en attesten kan voorleggen zoals die door Kind en Gezin zijn voorgeschreven. Kom je pas van de schoolbanken? Dan is jouw kandidatuur ook zeker welkom!

Wat bieden wij jou aan?

Als begeleid(st)er bieden we jou een halftijds (19.00/38.00) contract van onbepaalde duur aan en een minimaal brutomaandloon van 927,35 euro.
Daarnaast kan je rekenen op maaltijdcheques van 7 euro, een fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen en 14 feestdagen.

Je kan tot maximaal 12 jaar nuttige ervaring uit de privésector meenemen.

De opvanguren vallen buiten de schooluren, dus verwachten we dat je bereid bent om in een onderbroken dienst te werken (s’ morgens en ’s avonds) en op schoolvrije dagen.

Interesse?

Bezorg ons jouw kandidatuur via beerse.hro.be voor 15 juli. Voeg bij jouw kandidatuur zeker een kopie van jouw diploma en een uittreksel uit het strafregister. Kandidaten die slagen voor de mondelinge proef, worden uitgenodigd om tijdens de zomervakantie een uurtje of twee mee te draaien in de opvang.

Datum van het bericht: woensdag 12 juni 2019
Huidig nieuwsoverzicht