Naar inhoud

Nomineer jouw organisatie of iemand anders voor de NN Geluksawards 2019

Heeft jouw organisatie het afgelopen jaar een bijzonder initiatief genomen dat een sterke bijdrage geleverd heeft aan het geluk van de Belg? Of ken jij de persoon die de award van de NN Gelukspersoonlijkheid van het jaar verdient? Schrijf deze persoon, jezelf of je organisatie dan nu in voor de allereerste NN Geluksawards!

NN Geluksawards

Iedereen is uniek. En toch willen we allemaal hetzelfde: een gezond en gelukkig leven. Vanuit de missie om de Belg op weg te helpen naar een gelukkig(er) leven, reikt NN dit jaar voor het eerst de NN Geluksawards uit aan organisaties of personen die het afgelopen jaar een wezenlijke bijdrage geleverd hebben aan het geluk van de Belg. 

Inschrijven of iemand anders nomineren kan tot en met 20 mei. De winnaars krijgen een mooie beloning. Bovendien worden de beste initiatieven in de kijker gezet via de pers. De awards worden uitgereikt op woensdag 16 oktober 2019.

De NN Geluksawards worden uitgereikt in vier categorieën: de NN Nationale Geluksaward (algemeen), de NN Geluksaward Financieel Welzijn, de NN Geluksaward Gezondheid en de NN Gelukspersoonlijkheid van het jaar. 

Meer informatie of inschrijven? Kijk op website van de NN Geluksawards.

Datum van het bericht: maandag 08 april 2019
Huidig nieuwsoverzicht