Naar inhoud

Infoavond ‘Zorgeloos verhuren’ - 12-03

Er wordt in de toekomst heel wat verwacht van eigenaar-verhuurders. Met alle nieuwe regels is het niet altijd eenvoudig om door de bomen het bos te zien. Wonen Stadsregio Turnhout geeft duidelijkheid tijdens de infoavond ‘Zorgeloos verhuren’ op dinsdag 12 maart.

infoavond 12 maart

De gemeenten van de stadsregio vinden het belangrijk dat bestaande huurwoningen verhuurd kunnen worden en steunen de eigenaars graag bij het verhuren van hun woning. Op de infoavond – voor iedereen die een woning verhuurt of overweegt dat te doen – zijn verschillende sprekers aanwezig. Zij informeren, begeleiden en ondersteunen je bij het verhuren van je woning.

Je ontdekt er meer over de nieuwe Vlaamse huurwetgeving, de normen van woningkwaliteit en het conformiteitsattest (dat verplicht wordt in Turnhout). De organisaties Verenigde Eigenaars, Sociaal Verhuurkantoor Noorderkempen en Wonen Stadsregio Turnhout lichten bovendien hun werking en dienstverlening toe. Gratis toegang.

 

Wanneer?            dinsdag 12 maart 2019 – 19.30 uur

Waar?                  Aula op de eerste verdieping van Europeion – Campus Blairon – 2300 Turnhout

Meer informatie? Katleen Bols – beleidsadviseur wonen – Stadsregio Turnhout – tel. 0495 65 12 00 – e-mail: katleen.bols@stadsregioturnhout.be - https://www.stadsregioturnhout.be/zorgeloos-verhuren

Datum van het bericht: vrijdag 15 februari 2019
Huidig nieuwsoverzicht