Naar inhoud

Hulp nodig bij op- en afbouw evenement?

Organiseerde je al eens een groot evenement voor een ruim publiek? Dan weet je als geen ander dat vele handen licht werk maken.

Daarom wil het gemeentebestuur organiserende verenigingen een duwtje in de rug geven door via een sociaal tewerkstellingsproject mankracht ter beschikking te stellen voor de ondersteuning bij op- en afbouw.

 

Hulp nodig bij jouw evenement?

Het gemeentebestuur voorziet in 2019 een subsidie van 3000 euro aan Fluxgo, die in ruil onderhoudswerken aan toeristische infrastructuur uitvoert en hulp biedt bij op- en afbouw van gemeentelijke evenementen.

Na het inplannen van de kerntaken blijft er nog een resterend saldo van ca. 75 werkuren over. Het college besloot in zitting van 11 februari 2019 om dit saldo ter beschikking te stellen van externe organisatoren.

Voorwaarden toekenning

Enkel volgende evenementen komen in aanmerking:

  • evenement voor een ruim publiek
  • georganiseerd door een erkende vereniging van Beerse
  • op het grondgebied van Beerse

De diensten van Fluxgo worden enkel aangeboden op weekdagen tussen 8 en 16 uur.

Hoe aanvragen?

Verenigingen die interesse hebben, kunnen schriftelijk een aanvraag doen via dit e-formulier, minstens 6 weken voor aanvang van hun evenement.

Aanvragen worden in volgorde van toekomen behandeld en kunnen slechts worden toegekend zolang de voorraad werkuren strekt.

Datum van het bericht: maandag 18 februari 2019
Huidig nieuwsoverzicht