Naar inhoud

Dierbaar Natuurlijk zoekt vrijwilligers

Ben je een dierenliefhebber en help je graag honden en baasjes in nood? Dierbaar Natuurlijk is dringend op zoek naar vrijwilligers!

Hond mist baasje

Dierbaar Natuurlijk is een vereniging zonder winst die opvang biedt aan honden – en later dit jaar ook aan katten – wiens baasjes even niet voor hen kunnen zorgen. Dat kan zijn omwille van een ziekenhuisopname, een revalidatieperiode of zelfs een scheiding – en dit zowel voor korte als lange duur.

Omdat de kostprijs wordt berekend op basis van het inkomen van het baasje, is de opvang toegankelijk voor nagenoeg iedereen. Daardoor moet het huisdier niet naar het asiel en kunnen mens en dier elkaar na de moeilijke periode weer in de armen (en pootjes) vliegen.

In tegenstelling tot pensions wordt niet met kennels gewerkt maar worden de dieren opgevangen in een huiselijke omgeving. En daar zijn heel wat vrijwilligers voor nodig!

Zie jij het zitten om thuis dieren op te vangen of draag je graag je steentje bij op een andere manier? Vraag dan snel meer informatie en/of het inschrijvingsformulier voor vrijwilligers. Je kan daarvoor terecht op dierbaarnatuurlijk2@gmail.com.

Datum van het bericht: maandag 21 januari 2019
Huidig nieuwsoverzicht