Naar inhoud

Redder badmeester D1-D3

Start-to-swim, baantjeszwemmen, familiezwemmen, pretbad,… Het zou allemaal niet mogelijk zijn zonder redder-badmeesters die een oogje in het zeil houden. 

buitengewoon Beerse

Wie zoeken wij?

Als redder-badmeester ben je mee verantwoordelijk voor de veiligheid van onze zwembadbezoekers en het onderhoud van ons zwembad. Dit doe je door preventief en klantvriendelijk te werk te gaan. Uiteraard kan je reanimatie- en EHBO-technieken adequaat toepassen en weet je hoe op te treden bij mogelijke noodsituaties. Je beschouwt dienstverlening als een prioriteit en hebt geen problemen met de bijhorende avond- en weekenddiensten. Ervaring op het vlak van zwemles geven is een extra troef.

 

Wij bieden

Een vast loon van minimaal 1 854,69 euro bruto (niveau D1-D3) op basis van een voltijdse (38.00/38.00) tewerkstelling, maaltijdcheques van 7,00 euro, fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen en 14 feestdagen. Dit alles binnen een aangename werksfeer. Je kan tot 12 jaar ervaring uit de privé-sector meenemen.

 

Interesse?

Je kandidatuur ontvangen wij graag uiterlijk op 27 augustus 2019 vergezeld van een uittreksel uit het strafregister en een kopie van je hoger reddersbrevet via beerse.hro.be.

 

Datum van het bericht: dinsdag 02 juli 2019
Huidig nieuwsoverzicht