Naar inhoud

Redder badmeester D1-D3

In onze dienst sport komt er een plaats als redder-badmeester vrij en hebben we iemand nodig voor een (langdurige) vervanging. Is dit iets voor jou?

buitengewoon Beerse

In deze job ben je mee verantwoordelijk voor de veiligheid van onze zwembadbezoekers en het onderhoud van ons zwembad. Dit doe je door preventief en klantvriendelijk te werk te gaan. Uiteraard kan je reanimatie- en EHBO-technieken adequaat toepassen en weet je hoe op te treden bij mogelijke noodsituaties. Je beschouwt dienstverlening als een prioriteit en hebt geen problemen met de bijhorende avond- en weekenddiensten. Ervaring op het vlak van zwemles geven is een extra troef.

Wat mag je van ons verwachten?

Wanneer je mag starten, heb je bij een voltijdse (38.00/38.00) tewerkstelling recht op een vast maandloon van minimaal 1 854,69 euro bruto (niveau D1-D3), maaltijdcheques van 7,00 euro, fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen en 14 feestdagen. Dit alles binnen een aangename werksfeer. Voor de functie wordt een wervingsreserve aangelegd voor de duur van 1 jaar. Er bestaat een mogelijkheid om maximaal 12 jaren ervaring uit de privé-sector mee te nemen.

 

Interesse?

Jouw kandidatuur ontvangen wij graag uiterlijk op 15 januari 2019 vergezeld van een uittreksel uit het strafregister en een kopie van je hoger reddersbrevet via www.beerse.hro.be

Datum van het bericht: donderdag 13 december 2018
Huidig nieuwsoverzicht