Naar inhoud

Wij zoeken een deskundige communicatie

Op onze dienst communicatie komt vanaf begin 2019 voor de duur van minstens 1 jaar een plaats vrij. Omdat deze dienst een belangrijke schakel is in onze organisatie, laten we deze stoel niet leeg en bieden we graag iemand de kans om zijn/haar talenten bij ons te komen ontplooien.

buitengewoon Beerse

Wie zoeken we?

We zoeken een teamplayer die goed functioneert in een zelfsturend team. Iemand die er niet vies van is om initiatief te nemen en voor bepaalde projecten en evenementen een trekkersrol op te nemen. Uiteraard kan je je schriftelijk en mondeling duidelijk en correct uitdrukken. Dat je ook mee bent met communicatietrends en je jouw weg in het sociale medialandschap kent, zijn zeker en vast plusplunten.

 

We zoeken iemand met minstens een bachelor-diploma op zak. Een bachelor-diploma in een communicatierichting is een plus, maar ervaring in de sector is dat zeker ook.

 

Wat bieden wij jou?

Als je bij ons start als deskundige communicatie heb je bij een voltijdse (38.00/38.00) tewerkstelling recht op een minimaal brutomaandloon van 2 412,49 euro (niveau B1-B3), maaltijdcheques van 7 euro, een fietsvergoeding en een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen en 14 feestdagen. Je kan tot 12 jaar relevante ervaring uit de privé-sector meenemen. Je komt terecht in een aangenaam team in een organisatie die aandacht heeft voor duurzaam en plaatsonafhankelijk werken.

Wil jij je kandidaat stellen?

Zorg er dan voor dat je met jouw sollicitatie de aandacht en nieuwsgierigheid van de jury weet te trekken. Wie ons overtuigt, nodigen we uit voor een gesprek op maandag 3 december.

Solliciteren kan tot en met 19 november via deze link.

Datum van het bericht: dinsdag 30 oktober 2018
Huidig nieuwsoverzicht