Naar inhoud

Bedrijvig dubbelevent in Beerse nu zondag 30 september!

Op zondag 30 september staat er een dubbelevent op het programma in Beerse: in de voormiddag kan je lopen door 13 bedrijven in Beerse Zuid tijdens de eerste editie van de Industrierun. In de namiddag hebben bezoekers de mogelijkheid om 16 bedrijven te bezoeken in Beerse Zuid én Noord. Een uniek dubbelevent om bedrijvig Beerse te ontdekken!

Logo Rep je lijf door het bedrijf

 

 

 

 

 

 

Met de Industrierun richt de sportdienst zich op alle sportievelingen uit de gemeente én de ruime regio. Urban Trails zijn ondertussen erg gekend. Men loopt door openbare gebouwen of gebouwen met een publiek karakter. Het lopen door verschillende bedrijven is uniek in zijn soort, zeker door de zeer intensieve samenwerking met de deelnemende bedrijven die elk hun eigenheid in de kijker zetten en de lopers een unieke beleving geven!

 

De inschrijven voor de loop gaan als een sneltrein!

Al zo’n 800 lopers schreven zich in voor de Industrierun! Bijna alle deelnemende bedrijven vaardigen een delegatie lopers af en een aantal bedrijven koppelen er zelfs een actie aan voor een goed doel. Ook veel individuele sportievelingen hebben zich al geregistreerd en ook scholen, verenigingen & externe bedrijven hebben zich reeds aangemeld of ingeschreven (o.a. KBC die meedoet met een mooie afvaardiging in het kader van hun actie ‘Aim for the Moon’, er lopen brandweermannen in kostuum mee, …).

 

Mout Uttersprot moedigt alle lopers aan!

Hebben de lopers nog wat extra motivatie nodig voor de start of aanmoediging voor de laatste meters? Dan spreekt speaker Mout Uyttersprot alle deelnemers met alle plezier & vol enthousiasme veel moed in aan de start & stuwt iedereen mee over de finish!

 

Kan ik nog deelnemen aan de Industrierun?

De voorinschrijvingen zijn ondertussen afgerond maar geïnteresseerden kunnen op de dag zelf ook nog inschrijven. De eerste waves zijn volzet maar er zijn nog plaatsen voor de waves vanaf 11 uur (volwassenen) en ook kinderen kunnen nog deelnemen (de kinderlopen starten om 9 uur). Tijdig aanmelden is de boodschap.

 

Beleving staat centraal...

Beleving staat zondag 30 september centraal met als motto “’t Is niet de tijd die telt, wél de ervaring!’ En wees maar zeker… de bedrijven zorgen één voor één voor een unieke beleving!

 

Bezoek in de namiddag 16 bedrijven in Beerse Noord en Zuid

In de namiddag zetten 16 bedrijven uit Beerse Noord én Zuid hun deuren open voor het grote publiek. Met een gratis pendeldienst worden de bezoekers veilig naar de verschillende bedrijven vervoerd. Zo wordt zondag 30 september niet alleen een sportief event maar komt iedereen aan zijn trekken om bedrijvig Beerse te ontdekken! De gemeente zet daarmee in op één van haar grote troeven want met 11 000 jobs op haar grondgebied is Beerse een uitzonderlijk economische & ondernemende gemeente.

 

Meer informatie

Uitgebreide informatie over het dubbelevent én een overzicht van de deelnemende bedrijven werd gebundeld in een extra katern die je hieronder kan downloaden.

Datum van het bericht: donderdag 27 september 2018
Huidig nieuwsoverzicht