Naar inhoud

119 x dankjewel!

Afgelopen zondag gaven de gemeenten hun inwoners de kans om zich te registreren als orgaandonor n.a.v. een oproep in het VTMprogramma 'Make Belgium great again'. Ook Beerse deed mee aan die actie.

Frances van vtm-programma

119 nieuwe registraties kregen we binnen sinds het programma afgelopen dinsdag werd uitgezonden. Via deze weg willen we deze kersverse orgaandonoren bedanken voor hun uitdrukkelijke vraag om orgaandonor te zijn. We hoorden heel veel mooie verhalen en motivaties afgelopen zondag. Het gaf ons energie en hoop.

Kon je zondag niet?

Geen probleem, je mag je ook tijdens de openingsuren van de dienst burgerzaken aanmelden. Je kan je alvast voorbereiden door het formulier 'verklaring voor orgaandonatie' op voorhand in te vullen. Dat formulier vind je in het LEIF-boekje dat je bij je apotheek of in het gemeentehuis kan ophalen. Heb je nog veel vragen? Dan maak je best een afspraak.

Bespreek jouw voorkeur met je familie

Wij zijn heel blij met jouw keuze, maar bespreek dit zeker ook met je omgeving. Door er op voorhand met hen over te praten, voorkom je ongemakkelijke situaties en stel je je familie niet voor die moeilijke keuze.

 

Meer informatie? dienst burgerzaken (tijdens de kantooruren) - tel. 014 61 19 71 - e-mail: burgerzaken@beerse.be

Datum van het bericht: maandag 24 september 2018
Huidig nieuwsoverzicht