Naar inhoud

Nieuwe collega's gezocht in de buitenschoolse kinderopvang

De medewerkers van ons Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) staan tijdens het schooljaar paraat om kinderen van 2,5 tot 12 jaar op te vangen voor en na schooltijd. Tijdens de schoolvakanties voorzien zij opvang overdag.

Om de dienstverlening te garanderen, zoeken we een aantal begeleid(st)ers en een begeleid(st)er-ondersteuner.

buitengewoon Beerse

Wie zoeken we?

Als begeleid(st)er ben je er in de eerste plaats voor de kinderen in de opvang. Je zorgt ervoor dat ze de tijd in de opvang op een aangename manier doorbrengen. Hiervoor voorzie je activiteiten op maat van de kinderen of geef je hen de ruimte om zelf hun vrije tijd in te vullen. Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor de ouders en durf je ook de ouders aanspreken wanneer er problemen zijn met hun kinderen. Wanneer de sfeer onder de collega’s goed zit, straalt dat af op de werking met de kinderen in de opvang.

De begeleid(st)er-ondersteuner draait tijdens de schoolvakanties volop mee in de opvang en vervult tijdens het schooljaar een aantal administratieve taken. Je ondersteunt zowel het IBO, als de jeugdconsulent in de werking van de Berenbende.
Omdat het IBO aandacht wil geven aan kinderen uit kansengroepen, houden we bij de selectie van de begeleid(st)er-ondersteuner rekening met de ervaringsdeskundigheid van de kandidaten inzake armoede.

Voor beide functies verwachten we dat je een diploma en attesten kan voorleggen zoals die in het ministerieel besluit van 23 mei 2014 zijn beschreven en door Kind en Gezin worden voorgeschreven.

Wat bieden wij jou aan?

Als begeleid(st)er bieden we jou een halftijds (19.00/38.00) contract van onbepaalde duur aan en een minimaal brutomaandloon van 927,35 euro. Voor de begeleid(st)er-ondersteuner hebben we een deeltijds (30.40/38.00) contract van onbepaalde duur voorzien en een minimaal brutomaandloon van 1483,75 euro. Beide functies zijn voorzien in het contractueel kader.
Daarnaast kan je rekenen op maaltijdcheques van 7 euro, een fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen en 14 feestdagen.

Je kan tot maximaal 12 jaar nuttige ervaring uit de privésector meenemen.

Interesse?

Bezorg ons jouw kandidatuur voor 28 augustus. Voeg bij jouw kandidatuur zeker een kopie van jouw diploma en een uittreksel uit het strafregister.

Solliciteren voor de functie van begeleid(st)er doe je via deze link.

Solliciteren voor de functie van begeleid(st)er-ondersteuner doe je via deze link.

Datum van het bericht: maandag 30 juli 2018
Huidig nieuwsoverzicht