Naar inhoud

Word jij onze nieuwe medewerker personeelsdienst?

Om onze dienst personeel te versterken, zijn we op zoek naar een collega die er mee voor wil zorgen dat alles goed geregeld is voor onze medewerkers.

buitengewoon Beerse

Iemand die er mee voor zorgt dat de lonen tijdig en correct worden uitbetaald, personeelsdossiers up-to-date houden en medewerkers informeren over de mogelijkheden voor een goede work-life-balance (o.a. loopbaanstelsels)

We zoeken iemand die zich zowel schriftelijk als mondeling goed kan uitdrukken (om collega’s en externen te woord te staan), maar die ook graag administratief werk doet.
Herken jij jezelf hierin en kan je bovendien een bachelor-diploma (of een diploma hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld) voorleggen? En kan je dat aanvullen met ervaring in en/of kennis van personeelsbeheer? Bezorg ons dan zeker ten laatste op 13 juni jouw kandidatuur via deze link.

Op de ingezonden kandidaturen zal een preselectie gebeuren op basis van CV en motivatie. In de eerste week van juli organiseren we de schriftelijke en mondelinge proeven.

Wat bieden wij jou?

Als je bij ons start als medewerker personeelsdienst heb je bij een voltijdse (38.00/38.00) tewerkstelling recht op een minimaal brutomaandloon van 2 412,49 euro (niveau B1-B3), maaltijdcheques van 7 euro, een fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen en 14 feestdagen. Je kan tot 12 jaar relevante ervaring uit de privé-sector meenemen. Je komt terecht in een aangenaam team in een organisatie die aandacht heeft voor duurzaam werken.

Datum van het bericht: woensdag 16 mei 2018
Huidig nieuwsoverzicht