Naar inhoud

Kempen Fietst op 1 mei

Naar jaarlijkse traditie organiseert Kempenfietst vzw op 1 mei 2018 een grote fiets-en loophappening voor het goede doel. Het event vindt plaats aan hogeschool Thomas More - Campus Blairon 800 in Turnhout.

Net zoals de vorige jaren, kan je het event steunen door deel te nemen en solidariteit.

affiche Kempenfietst

Geniet van de gezellige sfeer op de campus, maak er een familie- of vriendendag van en steun tegelijkertijd het goede doel! Of je nu als semi-professional wil deelnemen of van een sportieve familiedag wil genieten met het ganse gezin… . Iedereen is welkom! Sportievelingen kunnen kiezen uit 3 parcours: 40 of 70 of 120 km.
Voor gezinnen met kinderen is er een familiezoektocht per fiets van 12 km. Starten kan vanaf 7.30 uur.
Vanaf dit jaar zijn er ook 2 joggingsparcours van 5 & 12 km, met start om 10.30 of 11 uur.

Je kan deelnemen voor de prijs van 9 euro (kinderen gratis, jongeren, studenten en gepensioneerden betalen 6 euro). Bij voorinschrijving via de website ontvang je een mooi cadeau.

Je steunt het goede doel

Kies je voor steun aan Kempenfietst VZW, dan garanderen zij dat de opbrengst integraal besteed wordt aan het goede doel: Kempense projecten en initiatieven ten voordele van kankerpatiënten. Zo leverde de fietsthappening editie 2017 in totaal 85 000 euro op. Kempenfietst VZW besteedde dat bedrag voornamelijk aan comfortverhoging en psychosociale begeleiding van kankerpatiënten en levert zo actieve steun aan de vzw’s Ispahan, Alegria en de oncologie-afdelingen van de vier Kempense ziekenhuizen. Daarnaast zorgt Kempenfietst VZW voor de logistieke ondersteuning bij een cursus oncologie voor studenten en zorgprofessionals aan de hogeschool Thomas More campus Turnhout.

Meer info over onze goede doelen vind je op www.kempenfietst.be.

Steun de strijd voor kankerpatiënten via een donatie in 2018

Kempenfietst VZW dankt je van harte voor je waardevolle steun!

Datum van het bericht: donderdag 29 maart 2018
Huidig nieuwsoverzicht