Naar inhoud

Tweede vlucht drones begraafplaats Beekakkers - 24-03

Op zaterdag 24 maart 2018 zal een gecertificeerd drone-piloot voor de tweede maal met een drone de begraafplaats van de Beekakkers in kaart brengen.

begraafplaats Hoevestraat

Onze diensten zijn volop bezig met het in kaart brengen van de begraafplaatsen in Beerse. Op die manier kunnen we een duidelijk beeld vormen van de begraafplaatsen, zowel wat betreft de individuele graven als het groen op de begraafplaatsen. Om dat allemaal mogelijk te maken, hebben we luchtfoto's nodig om letterlijk een beeld te hebben van de begraafplaatsen. Die foto's worden gemaakt door een gecertificeerd drone-piloot van de firma Droneworx. 

Op 3 maart werd een eerste vlucht uitgevoerd om beelden te maken van de begraafplaats Beekakkers. Op zaterdag 24 maart staat een tweede vlucht gepland - afhankelijk van de weersomstandigheden - om bepaalde foto's van begraafplaats Beekakkers te verbeteren.

Om praktische redenen (invliegen, bochten nemen) kan het zijn dat de drone ook over privétuinen vliegt en er stukjes van fotografeert. De foto's die genomen worden, worden enkel door onze diensten gebruikt en zullen niet openbaar gemaakt worden. Die stukken zullen in een latere fase gewist worden, zodat alleen de begraafplaats zichtbaar is.

Omwille van de vlucht, willen we je vragen de begraafplaats in de namiddag zo weinig mogelijk te betreden. Alvast bedankt voor je begrip!

 

Datum van het bericht: woensdag 21 maart 2018
Huidig nieuwsoverzicht