Naar inhoud

Oproep wervingsreserve administratief medewerker, opleidingsniveau HSO

De gemeente Beerse is op zoek naar buitengewone kandidaten voor de functie van administratief medewerker in de basisscholen van het gemeentelijk onderwijs.

buitengewoon Beerse

Ben jij flexibel en wil je betrokken worden binnen de snel evoluerende ontwikkelingen in het onderwijs? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden om met kinderen, ouders, collega’s en belangrijke partners een open en constructief gesprek te voeren? Ben je bereid om samen met het schoolteam onze gedeelde visie uit te dragen, waarbij we doelgerichtheid, vernieuwing, discretie, vertrouwen en respect hoog in het vaandel dragen?

Dan nodigen wij jou graag uit om deel te nemen aan onze selectieprocedure.  

Op de kandidaturen gebeurt een preselectie op basis van cv en motivatie. De geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een schriftelijke proef. De jury beslist of je uitgenodigd wordt voor de mondelinge proef.

Als je volledig geslaagd bent, nemen we je op in onze wervingsreserve. Deze reserve consulteren wij wanneer wij iemand zoeken voor toekomstige vacatures en/of voor een vervangingsopdracht.

Een voltijdse administratief medewerker op school presteert 36 uren. Je wedde wordt rechtstreeks uitbetaald door het departement Onderwijs Vlaanderen. Meer info kan je vinden op http://data-onderwijs.vlaanderen.be/salaris/schalen/barema.aspx?nr=202

Je geniet net zoals het onderwijzend personeel van een fietsvergoeding, van de jaarlijkse schoolvakanties en wettelijke feestdagen. Het schoolbestuur bepaalt dat een administratief medewerker 12 werkdagen presteert tijdens de schoolvakanties.

Interesse?

Je gemotiveerde kandidatuur met cv ontvangen wij graag via mail of per post uiterlijk op vrijdag 30 maart 2018 met toevoeging van een uittreksel uit het strafregister (model 2) en een kopie van je diploma (minimaal) hoger secundair onderwijs gericht aan de coördinerende directeurs van de scholengemeenschap Beerse – dirco@gbsbeerse.be – Schransdriesstraat 45 – 2340 Beerse.

Voor meer informatie kan je steeds terecht bij de coördinerende directeurs van de scholengemeenschap Beerse: Inge Van Ammel (tel. 014 61 13 48) of Inge Deswert (tel. 014 61 26 50) – email: dirco@gbsbeerse.be

Datum van het bericht: dinsdag 13 maart 2018
Huidig nieuwsoverzicht