Naar inhoud

Beerse kroont zich tot #sportersbelevenmeer gemeente van de provincie Antwerpen!

Sport Vlaanderen daagde begin 2017 alle Vlaamse gemeenten en steden uit om deel te nemen aan de campagne #sportersbelevenmeer. De gemeente Beerse wist maar liefst 3 awards binnen te halen waaronder de belangrijkste award van de Provincie Antwerpen.

#sportersbelevenmeer

Sport Vlaanderen daagde begin 2017 alle Vlaamse gemeenten en steden uit om deel te nemen aan de campagne #sportersbelevenmeer.

Vijf uitdagingen werden vooropgesteld:

  1. Organiseer minstens één atypische sportactiviteit waarin beleving centraal staat
  2. Stimuleer inwoners om hun sportbelevingsfoto’s te delen op sociale media met vermelding van #sportersbelevenmeer
  3. Gebruik in alle communicatie maximaal de #sportersbelevenmeer
  4. Neem actief deel aan de “Maand van de sportclub”
  5. Neem actief deel aan de actie “Toon je sportclub@school”

In aanwezigheid van alle deelnemende gemeenten & steden van de Provincie Antwerpen werden op donderdag 18 01 2018 de AWARDS uitgereikt in het sportcentrum van SPORT VLAANDEREN te Herentals.

De steden en gemeenten die de vijf vooropgestelde uitdagingen tot een goed einde brachten mogen zich #sportersbelevenmeer-gemeente of stad noemen.

De gemeente Beerse wist maar liefst 3 awards binnen te halen waaronder de belangrijkste award van de Provincie Antwerpen.

> de eerste award werd binnengehaald door het behalen van de 5 vooropgestelde criteria.
> de tweede award met een geldprijs van 750 euro werd binnengehaald als gemeente die de #sportersbelevenmeer optimaal verspreidde via sociale media.
> de  derde award als hoogste waardering met een geldprijs van 1 500 euro als #sportersbelevenmeer-gemeente van de provincie Antwerpen met een grote waardering voor het optimaal gebruik van sociale media, de sportbeleving & het grote sportactiviteitenaanbod voor haar inwoners.

Vooral de derde award sterkt de dienst sport in de verdere kwalitatieve uitbouw van haar activiteitenaanbod om haar inwoners aan te zetten tot gezonde & permanente sportbeoefening!

Een dikke proficiat aan iedereen die mee gezorgd heeft voor dit knappe resultaat!

Datum van het bericht: maandag 22 januari 2018
Huidig nieuwsoverzicht