Naar inhoud

Ring Turnhout vanaf 25 oktober terug open

De werkzaamheden aan de Turnhoutse ring en de brug over het kanaal zijn vanaf woensdag 25 oktober helemaal afgerond. Vanaf dinsdagavond zal de aannemer alle signalisatie weghalen zodat de Nassaulaan tegen woensdagochtend volledig terug open is voor het verkeer. De omleiding via Beerse en Vosselaar komt dan uiteraard ook te vervallen.

werken

Gerenoveerde brug en nieuw wegdek

Begin augustus startte AWV met de vernieuwing van de ring tussen de kruispunten met de Antwerpsesteenweg en de Steenweg op Merksplas. Daarnaast werd ook de brug over het kanaal grondig gerenoveerd. De brugvoegen, de waterdichting, de dakplaten en de relingen werden vernieuwd. De werken aan de brug vormden het zwaartepunt en namen dan ook het meeste tijd in beslag. Het wegdek van de Nassaulaan kreeg in beide richtingen een nieuw wegdek en de fietspaden werden plaatselijk vernieuwd waar nodig.
 

Bedankt voor je begrip

De werken aan de ring en de brug zou oorspronkelijk tot eind september duren. Omwille van verschillende factoren zoals de levering van brugvoegen die vertraagd was en weerverlet, moest deze timing in de loop van de werken bijgesteld worden. AWV en de aannemer willen je graag bedanken voor je begrip en geduld tijdens de werken.

Datum van het bericht: maandag 23 oktober 2017
Huidig nieuwsoverzicht