Naar inhoud

Beerse Box-actie krijgt update én ook marktkramers nemen deel!

De Beerse Box-actie van Unizo krijgt dit jaar een update én ook de marktkramers van Beerse doen mee!

wekelijkse markt

Voor de Beerse Box-actie vullen klanten per aankoop een bonnetje in en laten die in de winkel van aankoop achter. Per winkel kan men een andere prijs winnen. Elke handelaar bepaalt zijn eigen hoofdprijs. Hoe meer men koopt, hoe meer kans men dus heeft om als winnaar uit de bus te komen!

Naast die individuele hoofdprijzen zitten er in alle Beerse Boxen waarde- of kortingsbonnen van álle deelnemende zaken. Zo kan elke winnaar in elke zaak gaan shoppen met de bons die hij wint.

De actie loop van 11 augustus tot en met 15 september. Ook de marktkramers doen dit jaar mee! Daar loopt de actie van woensdag 18 augustus t.e.m. woensdag 13 september. De markthandelaars verloten 4 mooie en stevige trolleys, gevuld met verse, lekkere en nuttige marktproducten.

De winnaars van de marktactie worden op woensdag 13 september getrokken, de andere winnaars worden op vrijdag 15 september tijdens een gezamenlijke trekking bekend gemaakt. Veel winkelplezier!

 

Tip! Een uitje naar de wekelijkse markt of kuieren door de winkelstraat is altijd gezellig. Op www.uitinbeerse.be vindt men nog vele andere, leuke uitstapjes voor de zomervakantie!

Meer informatie? dienst markten en kermissen - tel. 014 600 770 - e-mail: marktenenkermissen@beerse.be

Datum van het bericht: donderdag 10 augustus 2017
Huidig nieuwsoverzicht