Naar inhoud

Collega's in Actie krijgt ondersteuning van de Vlaamse Overheid

Onder de noemer 'Collega's In Actie' is binnen het gemeentebestuur een groep medewerkers actief die het personeel van gemeente, OCMW en scholengemeenschap in beweging wil brengen.

sporters beleven meer

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Het is een gezegde waar binnen het gemeentebestuur van Beerse effectief werk van wordt gemaakt. In 2016 werd hiervoor een werkgroep opgericht die ondertussen al een aantal verwezenlijkingen op zijn palmares kan schrijven: de kick-off met wandeling op 23 juni, een lessenreeks functional training, start-to-crawl, goedkopere zwemabonnementen, een zaalvoetbaltornooi, voedingsadvies, deelname aan de Warmathon, ...

Eind november 2016 lanceerde Sport Vlaanderen een projectoproep voor lokale en regionale ondersteuning in Vlaamse steden en gemeenten. Bedoeling is om zo het kwalitatieve sportaanbod in Vlaanderen te verruimen naar diverse doelgroepen. Voor de provincie Antwerpen ontving Sport Vlaanderen 31 projectaanvragen, waaronder die van Beerse.

In februari kreeg het gemeentebestuur bericht dat Beerse geselecteerd werd en in aanmerking komt voor ondersteuning van maximaal € 1300! Een mooie beloning voor de inspanningen die geleverd worden!

Datum van het bericht: maandag 13 maart 2017
Huidig nieuwsoverzicht