Naar inhoud

Wij zoeken een polyvalent medewerker voor de dienst facility

Om de dienst facility van gemeente en OCMW te ondersteunen, zoeken we een manusje-van-alles.

logo Beerse

De dienst facility van gemeente en OCMW staat in voor gebouwenbeheer, aankoop, ICT en schoonmaak en logistiek. Deze dienst heeft naast een administratieve poot, ook een uitvoerende afdeling die minstens even belangrijk is.

Jobinhoud

Als polyvalent medewerker leer je ons patrimonium van binnen en van buiten kennen. Je neemt er meterstanden op, voert controles uit, doet inventarisaties,… Daarnaast zetten we je ook in voor het uitvoeren van logistieke taken: kleine materialen bezorgen of ophalen zodat collega's op de verschillende locaties hun job kunnen doen.

Wat mag je van ons verwachten?

Het gaat om een halftijds (19.00/38.00) contract van onbepaalde duur. Wanneer je bij ons aan de slag gaat als halftijds polyvalent medewerker dienst facility, heb je recht op een brutomaandloon van € 927,35, maaltijdcheques van € 7, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen en 14 feestdagen. Er bestaat een mogelijkheid om maximaal 12 jaar relevante ervaring uit de privé-sector mee te nemen.

Interesse?

Sluit deze veelzijdige job aan bij jouw persoonlijkheid en interesses? Kan je zelfstandig werken en heb je een rijbewijs B? Bezorg ons dan zeker jouw kandidatuur voor 21 oktober 2018 via www.beerse.hro.be.

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van de dienst facility via facility@beerse.be of op het nummer 014 60 09 51.

Datum van het bericht: donderdag 11 oktober 2018
Huidig nieuwsoverzicht