Beerse kermis 2023

Wanneer in september de kermis op het kerkplein neerstrijkt, dan is het feest in Beerse! De kleintjes kunnen volop eendjes vissen, ballen gooien en ritjes op de paardenmolen maken, en voor een ouder publiek valt er ook altijd heel wat te beleven.

Vaart Beerse zorgt dit jaar voor nóg meer kermispret!

Kermisprogramma

 • zaterdag 16 t.e.m. maandag 18 september: gratis kermiszoektocht
  Binnendorpse kinderen kregen vorige week alle info via de school. Buitendorpse kinderen kunnen uiteraard ook deelnemen mits een deelnameformuliertje af te halen bij de Vaart-balie in GC ’t Heilaar (Heilaarstraat 35) of in de bibliotheek (Heilaarstraat 6, ingang via gangetje).

 • dinsdag 19 september van 16 tot 18 uur: prikkelarm kermismoment
  Foorkramers dempen lichten en muziek, zodat mensen met bijvoorbeeld epilepsie, autisme, ADHD, hoogsensitiviteit ook kunnen genieten van de kermis.

 • woensdag 20 september: familiedag met verlaagd tarief, gratis kindergrime en heuse fotowedstrijd waarbij je kans maakt op één van de 3 kermischeques ter waarde van €15!
  Alle info over de fotowedstrijd vind je hier.

 • zondag 24 september: beperktere nakermis met ballonnenclown van 14.30 tot 17.30 uur

 • Op donderdag 21 en vrijdag 22 september is de kermis grotendeels gesloten.

Alle verkeersmaatregelen tijdens Beerse kermis kan je nalezen op https://www.beerse.be/nieuws/detail/375/verkeershinder-en-omleidingen-2023 

Voor alle feestvierders biedt het kermisweekend van 15, 16 en 17 september ook voor ieder wat wils:

 • op vrijdagavond Bal Populair in park De Singel. Zoals elk jaar kan je komen meezingen met een geweldige coverband en DJ Polleke sluit af en zet daarbij gegarandeerd de tent op z’n kop!
 • op zaterdagavond Kermisfuif met 4 geweldige deejays die je de nacht van je leven bezorgen!
 • Op zaterdag -en zondagnamiddag kan je in de kermistent komen genieten van een groot aanbod van verschillende zware bieren. Kom gerust eens proeven van het uitgebreide assortiment.
  Alle info vind je op facebook.com/BeerseKermis
Gepubliceerd op dinsdag 12 sep 2023 om 11:28