Jong in 2340: kinderen- en jongerenbegroting 2023

Je bent ouder dan 12 en jonger dan 26? Je woont in 2340 en je hebt een super idee voor een kinder- of jongerenproject maar geen budget? Lokaal bestuur Beerse heeft 40 000 euro klaar voor projecten door kinderen en jongeren!

Bezorg ons je projectvoorstel via https://forms.office.com/r/EtfraP5y5b. Bijna alles kan!

Projecten kunnen worden ondersteund met een bedrag tussen 100 en 10 000 euro.

Geert en Lies, de jongerencoaches van Vaart Beerse, loodsen je door het hele traject en ondersteunen waar nodig. Op 12 november ontmoeten alle projectindieners elkaar, worden de inzendingen verfijnd en leer je pitchen als een pro! Je kan alleen een project indienen, samen met een groep vrienden of met je vereniging.

Op 23 december worden de projecten voorgesteld. Een jury geeft elk project een score op verschillende categorie├źn. De totaalscore bepaalt welke projecten worden geselecteerd. De jury bestaat voor de helft uit jongeren van de jeugdraad. De andere helft zijn leden van het schepencollege of experts in jeugdbeleid.

Alle gekozen projecten worden uitgevoerd in 2023.

Je kan t.e.m. 4 november een project indienen op https://linktr.ee/jongin2340.
Moet dat al tot in de puntjes uitgewerkt zijn? Nee, dat hoeft zeker nog niet. We nodigen je eerst uit voor een babbel en gaan dan samen op pad.

Niet alles duidelijk? Nog een vraag of twijfel? Stuur een mailtje naar jeugd@beerse.be en Geert helpt je graag verder!

Het (uitgebreide) subsidiereglement vind je terug op https://www.beerse.be/producten/detail/836/subsidies-voor-jeugdverenigingen-en-jongeren-van-beerse

Zit je in het vierde, vijfde of zesde leerjaar? Sluit je dan aan bij onze Kidsclub en werk voorstellen uit rond het jaarthema. Binnenkort komt jeugdcoach Lies langs op school met alle info!

Gepubliceerd op woensdag 7 sep 2022 om 17:15