Kempen 0.0% - 100% genieten, 0% alcohol

Tijdens de maand februari 2024 gaat de actie Kempen 0.0% - 100% genieten, 0% alcohol van start, Tournée Minérale in een Kempisch jasje. Deze campagne is een samenwerking tussen de lokale besturen van de Kempen, Logo Kempen en de intergemeentelijke preventiewerking CGG Kempen.

Deze campagne wil ieder van ons oproepen om in de maand februari geen alcohol te drinken omdat het tal van voordelen biedt:

  • Meer energie
  • Betere slaap
  • Spaart geld uit
  • Gezond gewicht
  • Laat je huid stralen
  • Geen kater, dus meer tijd

In de hele Kempen worden allerlei acties georganiseerd. Deze zijn terug te vinden op de website http://www.gezondekempen.be/alcoholvrij/.

We bieden de mogelijkheid aan om de film 'Beautiful boy' te gaan bekijken. Deze film is het Engelstalige debuut van de Belgische regisseur Felix van Groeningen. Beautiful Boy neemt je mee op een emotionele reis door liefde, pijn en veerkracht. Gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen, volgt deze film het hartverscheurende verhaal van een vader die alles op alles zet om zijn zoon te redden van de duistere
strijd met verslaving. Met meeslepende vertolkingen en een krachtig verhaal leidt Beautiful Boy je door een rollercoaster van emoties.

Op de Hollywood Film Awards van 2018 werd de regisseur bekroond met de prijs voor beste doorbraak, terwijl acteur Timothée Chalamat in de categorie beste bijrol in de prijzen viel.


Datum en uur: 22 feb 2024 om 20 uur
Locatie: GC ’t Heilaar, Heilaarstraat 35
Inkom: gratis

Gepubliceerd op donderdag 1 feb 2024 om 07:04